Cu cine negociați domnilor de la PDL?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bogdan-chirieac
bogdan-chirieac

Purtătorul de vorbe al PDL, Sever Voinescu-Cotoi, a ieșit într-o nouă conferință de presă, călcându-și pe inimă și adresându-se poporului român pe care anterior îl numise prost și nevrotic.

Dl. Purtător de vorbe a anunțat că Partidul rupt de popor are de gând să inițieze negocieri pe trei paliere: societatea civilă, sindicate și patronate și opoziția politică.

În ultimii trei ani, strategia de exercitare a puterii de către PDL a cuprins următoarele puncte:

- Societatea civilă a fost în mare parte cumpărată pur și simplu, în viu, prin oferirea de sinecuri. Că a fost vorba de Institutul Cultural Român, de contracte grase la TVR sau în publicațiile sponsorizate de PDL, burse sau onoruri, o mare parte a societății civile și-a astupat gura, ochii și urechile cu bani. Sunt pătați, necredibili și nereprezentativi.

- Mișcarea sindicală, la rândul său, a fost dusă fie la pușcărie, fie în anticamera acesteia, la DNA. Mulți lideri de sindicat nu se mai reprezintă nici măcar pe ei înșiși. Avocații în instanțe fac asta pentru ei.

- Opoziția politică a fost în mod constant destructurată. Fie au fost răpiți parlamentari, primari sau președinți de consilii și băgați în noi partide care au devenit parlamentare fără a participa la alegeri, fie s-au comandat vrafuri de dosare politice.

- Soluția ieșirii României din dezastrul politic, social și economic provocat de PDL este negocierea și nu violența străzii. Dar, în cazul de față, cu cine mai negociați dlor pedeliști?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel