Cu cine a plecat Brigitte Năstase în Dubai!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Brigitte Năstase se distrează de minune în Dubai. 

A plecat în vacanță cu iubitul tinerel pe care îl prezintă ca partenerul său de afaceri și postează o mulțime de poze în compania acestuia pe rețelele de socializare. Se pare că cei doi intenționează să deschidă împreună o afacere în Dubai.

„El este asociatul meu, impreună deschidem un nou magazin în Dubai”, a scris Brigitte pe pagina sa de Facebook. Noul partener al fostei soții a lui Ilie Năstase este din Târgoviște, are 34 de ani, are un trup bine lucrat la sală și este plin de tatuaje.

(oar_w460)

(oar_w460)

Chiar dacă Brigitte s-a răzgândit în privința divorțului cu Ilie Năstase și îl mai ține puțin pe jar pe fostul tenisman, fiecare dintre ei s-a implicat deja în relații separate. Dacă Ilie Năstase se afișează cu fosta iubită a omului de afaceri Nick Radoi, o brunetă focoasă pe nume Ioana, nici Brigitte nu s-a lăsat mai prejos și a plecat cu presupusul iubit mai tânăr decât ea într-o vacanță de vis în Dubai.

„Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit”, a scris acum ceva timp pe Instagram, Brigitte Năstase (41 de ani) .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel