Cu ce sindrom a fost diagnosticat Horia Moculescu!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
La 81 de ani, celebrul compozitor Horia Moculescu se confruntă cu grave probleme de sănătate. 

Chinuit de boală, abia se mai ține pe picioare. Maestrul a dezvăluit ce diagnostic i-au pus medicii și de ce anume suferă. Se pare că a fost chiar la un pas de a-și pierde piciorul.

“Sunt într-o perioadă mai dificilă a vieţii mele. M-am operat acum zece luni, am sindromul Morton (afecţiune care se manifestă la nivelul tălpii şi care conduce la îngroşarea ţesutului de lângă unul dintre nervii din acea zonă). Merg aşa, uneori mai greu, pentru că doctorul a considerat că trebuie să nu îmi taie un nerv, care trebuia eliminat. Este neplăcută această durere. Încerc să mă salvez fără o altă intervenţie, am făcut până acum mai multe şedinţe cu laser, acum fac acupunctură. Sper să nu ajung din nou pe masa de operaţie”, a declarat Horia Moculescu pentru Click!

 (oar_w460)

"De exemplu, de vreo 9-10 ani, am o problemă la laba piciorului stâng. Am fost operat, dar nu s-a rezolvat nimic. Din pricina disconfortului, nu pot să mai dorm bine, iar asta îmi seacă toată energia. Mă descopăr, în multe zile, lâncezind aşa, pe o bergeră, cu piciorul întins, conform recomandării medicilor – da’ atât stau cu el întins, de-o să-mi rămână definitiv drept! Cu toate astea, încerc, în continuare, să-mi duc viaţa dincolo de lenea impusă de circumstanţe. De pildă, m-am păstrat şi azi un om foarte gospodar. În sensul că pun lucrurile în maşina de spălat – de călcat se ocupă însă menajera -, gătesc, spăl vasele imediat, şi când gătesc, şi când mă­nânc… Un om cu-adevărat leneş, în situa­ţia mea, s-ar complăcea, lăsând în urma lui un munte de vase”, a mai povestit celebrul compozitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel