Cu ce poți înlocui cafeaua
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Iată cum poți avea energie fără să pui gura pe cafea!

Există mai multe alternative la cafea pentru cei care doresc să evite cofeina sau să încerce alte băuturi. Iată câteva opțiuni sugerate de Forbes:

Ceaiurile: Există o varietate mare de ceaiuri disponibile, fie că preferi ceaiul negru, ceaiul verde, ceaiul alb sau chiar ceaiuri de plante sau infuzii. Acestea oferă o gamă largă de arome și beneficii pentru sănătate.

Cacao caldă: O băutură caldă din pudră de cacao și lapte poate fi o alternativă delicioasă la cafea. Poți adăuga și puțină scorțișoară sau vanilie pentru a-i intensifica aroma.

Golden milk (lapte de turmeric): Această băutură este făcută din lapte (de obicei lapte de migdale sau de cocos), turmeric și alte condimente precum scorțișoara și ghimbirul. Este cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatorii și poate fi o alegere excelentă pentru a începe ziua.

Lapte cald: O alternativă simplă și reconfortantă la cafea este un pahar de lapte cald sau rece, fie că este vorba despre lapte de vacă, de migdale, de cocos sau alt tip de lapte vegetal.

Smoothie-uri: Smoothie-urile făcute din fructe și legume proaspete, împreună cu lapte sau iaurt, pot oferi o explozie de energie și nutrienți fără să conțină cofeină.

Apă: Nimic nu poate concura cu apa în ceea ce privește hidratarea și este întotdeauna o opțiune excelentă pentru a-ți începe ziua sau pentru a te rehidrata pe parcursul acesteia.

Sucuri proaspete: Sucurile de fructe și legume proaspete sunt pline de nutrienți și energie naturală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel