Cu acest truc, geamurile vor rămâne curate chiar dacă sunt spălate o dată pe an: vei fi mulțumit de rezultat
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cu acest truc, geamurile vor rămâne curate chiar dacă sunt spălate o dată pe an -  vei fi mulțumit de rezultat. Sursa - Pexels
Cu acest truc, geamurile vor rămâne curate chiar dacă sunt spălate o dată pe an - vei fi mulțumit de rezultat. Sursa - Pexels
Pentru a menține ferestrele curate pentru o lungă perioadă de timp, acestea trebuie curățate  un singur remediu simplu.

Pentru a-și ușura munca, multe gospodine folosesc produse de curățat geamuri de uz casnic scumpe. Dar majoritatea acestor soluții nu ajută la obținerea rezultatului dorit, după care geamurile trebuie spălate în fiecare lună.

Adaugă 3 condimente în rutina ta zilnică și nu îți va mai cădea părul

Cu toate acestea, există instrumente care pot fi folosite și care vor fi mult mai eficiente decât cele achiziționate. Se pot descurca chiar și cu urmele dificile de mizerie, ca să nu mai vorbim de praful obișnuit.

Mai întâi trebuie să spălați geamurile cu orice produs potrivit pe care îl aveți la dispoziție. După aceea, puteți începe să pregătiți un remediu secret, datorită căruia geamurile vor rămâne curate mult timp.

Cum să faci ulei de migdale acasă, un remediu minune pentru piele și păr

Fierbeți apa și o lăsați să se răcească. Turnați o jumătate de pahar de lichid într-un recipient.  Adăugați apoi o lingură de orice balsam de păr și o linguriță de glicerină. Amestecați produsele și lăsați-le deoparte15-20 de minute. Apoi acest lichid se aplică pe sticla geamului cu o pensulă. La sfârșitul procedurii, lustruim sticla cu o cârpă curată.   

 

 

BONUS. Cum se curăță oglinda pătată, ca să arate ca nouă: nimeni nu știe aceste trucuri

 


 
Oglinda este considerată, pe bună dreptate, o piesă indispensabilă în decorul casei. Cu toate acestea, nu este ușor să curățăm perfect suprafața oglinzii, mai ales dacă au apărut pete și puncte negre.


Gospodinele caută mereu modalități noi de a curăța oglinda fără a-i deteriora suprafața și de a obține rezultate uimitoare fără prea multe dificultăți.

Nu toate produsele scumpe de pe piață pot reda strălucirea oglinzii, fără a lăsa pete la suprafață. În acest caz, trebuie să vă amintiți despre apă cu săpun, ziare și colanți vechi.

Un truc de viață grozav cu parfum sau alcool vă ajută să rezolvați rapid problema petelor de pe suprafețele oglinzilor.

Covorul rămâne plin de praf chiar și după aspirare? Cu acest truc vei rezolva imediat problema

Alegeți un parfum pe care nu-l folosiți și treceți la treabă. Aveți nevoie de un tampon de bumbac. Pulverizați pe el parfum și ștergeți suprafața pătată a oglinzii. Veți vedea, că după o astfel de procedură, oglinda va străluci, iar în casă va rămâne un miros plăcut.

Oţet -  O metodă mai radicală de a scăpa de petele de pe oglindă este apa cu oțet. Amestecați oțetul cu apă într-un raport de 1: 1 și începeți să curățați oglinda.

După o astfel de procedură, oglinda te va uimi cu o strălucire incredibilă.

Tricoul alb este pătat sau are o nuanță gri? Pune-l la fiert cu mai multe felii de lămâie și bucură-te de rezultat

Colanții uzați pot fi folosiți la curățarea suprafeței oglinzii. În primul rând, oglinda se spală cu apă și săpun, iar colanții sunt folosiți pentru a-i lustrui suprafața. După o astfel de procedură, nu va rămâne niciun punct pe oglindă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel