CTP: Nu închisoarea este cea mai grea lovitură pentru Voiculescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cristian Tudor Popescu a comentat, vineri, condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare cu executare în Dosarul ICA.

Jurnalistul susține că principala lovitură primită de Dan Voiculescu nu este reprezentată de pedeapsa cu închisoare, ci de decizia de recuperare a prejudiciului.

Vezi și: Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul "Telepatia"

"Puşcăria nu mai înseamnă practic nimic pentru domnul Dan Voiculescu, în acest moment. Are 70 de ani, a făcut ce a vrut. Acum, se va duce la puşcărie după ce, cum a declarat, a băut trei pahare de vin, a mâncat cârnaţi şi s-a uitat la propriul post de televiziune. Acum se va duce să scrie o carte. Aici nu putea fi pedepsit în vreun fel.

Sigur că momentul este important pentru justiţia română de după 1989. E al doilea mare moment după condamnarea lui Adrian Năstase. Năstase reprezentând sistemul cu "S" mare de dinainte de 1989 şi după, în partea lui nomenclaturistă, de aparat de partid.

Domnul Voiculescu reprezintă securitatea, partea ei aristocratică deţinătoare de sume incredibile în valută înainte de 1989. Domnul Voiculescu, în ansamblu, putea să fie lovit doar la bani. Scriam ce ar fi dacă i s-ar lua un miliard. Nu ştiu dacă o să fie miliardul, dar se adună. Şi aici chiar că o să îl doară pe domnul Voiculescu destul de tare în urma acestor confiscări", a comentat Cristian Tudor Popescu, la Realitatea Tv.

Citește și: Mircea Badea, prima reacție după condamnarea lui Dan Voiculescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel