CSU Craiova-Ac Milan. Italienii se tem de căldură
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
europa league
europa league
Disputarea unor meciuri în luna iulie poate anula diferența de valoare, a apreciat antrenorul echipei italiene de fotbal AC Milan, Vincenzo Montella, înaintea partidei de joi cu CS Universitatea Craiova, din manșa întâi a turului 3 preliminar al Europa League.

"Mâine e meciul cel mai important. Calificarea e obiectivul tuturor", a declarat miercuri Montella într-o conferință de presă, la Craiova, prefațând întâlnirea de la Severin, relatează site-ul TuttoMercatoWeb.

"Calificarea e obiectivul nostru absolut. Toată lumea și-o dorește, nu numai echipa, ci și clubul, suporterii, jucătorii", a spus antrenorul, care a menționat că Milan nu a mai jucat în Europa de mai mult de trei ani. El a subliniat că echipa sa țintește calificarea în grupele Europa League.

"Știu totul (despre Craiova — n. r.). Știu ce gândește antrenorul, ce joacă ei, știu cu adevărat tot. Am văzut o echipă organizată, cu jucători talentați în compartimentul ofensiv. Jucători ca Băluță știu să fie periculoși. Trebuie să fim agresivi, ca să nu le lăsăm spații prin care să treacă", a afirmat Montella.

"Fotbalul jucat vara indică ceva, dar nu dă măsura adevărului. În parte, să joci în iulie poate duce la anularea diferențelor care există teoretic", a afirmat Montella.

El s-a referit la entuziasmul existent la Milan după achizițiile din această vară: "Poate deveni un pericol dacă îl gestionăm greșit. (...) Nu trebuie însă să ne grăbim, trebuie să devenim o echipă odată cu trecerea etapelor. Ca antrenor, trebuie să continui să-i pun pe toți la muncă pentru a ne atinge obiectivul", relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel