CSM Corona Brașov și-a apărat titlul de campioană națională la hochei pe gheață. A bifat o triplă istorică
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: captură video YouTube @ Marian Stoica
FOTO: captură video YouTube @ Marian Stoica
CSM Corona Brașov a bifat o triplă istorică, după ce și-a apărat titlul de campioană națională la hochei pe gheață.

Echipa CSM Corona Brașov și-a apărat titlul de campioană după ce impus în finala Campionatului Național de hochei pe gheață, în fața formației SC Miercurea Ciuc. Cu acest rezultat, echipa brașoveană a realizat o triplă istorică, obținând în același sezon trei trofee importante: Cupa României, Campionatul Național și Erste Liga, competiție regională.

CSM Corona Brașov a învins-o în finală pe SC Miercurea Ciuc, cu 3-2 (marți, la Miercurea Ciuc) și cu 6-4 (1-1, 1-2, 4-1), miercuri seara, pe Patinoarul Olimpic din Brașov.



Echipa de sub Tâmpa a făcut o repriză a treia excelentă, întorcând scorul. Pentru Corona au înscris Daniel Koger (2 goluri), Radim Valchar, Albert Zaghidulin, Philippe Cornet și Sebastien Piche, iar golurile ciucanilor au fost semnate de Tihamer Becze, Szilard Rokaly și Balazs Szabolcs Peter.

Pentru Corona acesta este al șaselea titlu de campioană, după cele din 2014, 2017, 2019, 2021 și 2023.

Medaliile de bronz au revenit echipei ACSH Gheorgheni, care a câștigat ambele partide cu CSA Steaua București din finala mică, 7-4 pe propriul patinoar (marți) și 7-4 (3-1, 2-1, 2-2), miercuri, la Otopeni.

Pentru învingători au înscris Hunor Csaszar (3), Peter Vincze (2), Daniel Trancă și Christopher Bodo, în timp ce pentru steliști au punctat Szilard Orban, Daniil Martinov, Florin Creangă și Robert Timaru, scrie Agerpres.

Citește și: Surpriză de proporții. Corvinul Hunedoara, în premieră în finala Cupei României la fotbal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel