CSA Steaua, umilită de Csikszereda în Ghencea. Roş-albaştrii au luat 4 goluri. Ce spun antrenorii
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook CSA Steaua
Facebook CSA Steaua
Csikszereda Miercurea Ciuc a învins cu 4-0 CSA Steaua în Ghencea, în Liga 2. 

”Aș vrea să îi felicit pe jucători pentru jocul prestat, pentru atitudine și pentru rezultat. Era greu să zic că voi câștiga cu 4-0, dar tocmai de asta am schimbat sistemul, să avem mai mult echilibru. E o simplă victorie.

E doar un meci câștigat. Am trecut de un prag psihologic. Sperăm că odată cu aceste trei puncte să mergem înainte. Au avut și ei trei bare, puteau să marcheze, dar câteodată așa se întâmplă, nu intră.

Probabil că am reușit să înscriem mai repede și al doilea gol le-a turnat plumb în picioare. Când joci în fața spectatorilor este presiune, chiar dacă nu presiunea promovării. Primul obiectiv al nostru este următorul joc.

În divizia B este un nivel echilibrat, nicio echipă nu se ridică deasupra alteia. Vor fi 8-10 echipe care se vor lupta pentru primele șase locuri. E un avantaj că Steaua nu are drept de promovare doar dacă ajungem în play-off”, a declarat Francisc Dican, antrenorul echipei oaspete, la finalul meciului.

Declaraţiile făcute de Daniel Opriţa 

"O seară neagră pentru noi, chiar dacă am avut ceva ocazii. Când faci asemenea greșeli nu ai ce pretenții să ai. Fără agresivitate, fără reacție, ne eliminăm foarte ușor din joc iar ei au profitat. Sunt mulți jucători noi, trebuie să lucrez la omogenitate. Trebuie să fim mai uniți, să fim o echipă.

Cei de la Csikszereda erau și ei într-o situație dificilă, dar au meritat astăzi victoria. Mă deranjează atitudinea jucătorilor. Înțeleg că e 3-0, dar hai să dăm un gol, să arătăm că vrem. Trebuie să fim puternici și să mergem mai departe, suntem la Steaua și e presiune.

Sper să înțeleagă jucătorii că au greșit. I-am avertizat și la Slatina, când am condus cu 2-0 și am tremurat pe final. Dacă nu, intră alții. Mă deranjează atitudinea, fiecare trebuie să se uite la el.

Sper să uităm această înfrângere, să acceptăm că nu ne-am prezentat bine și să fie altceva din etapa viitoare. Nu mă gândesc să renunț la unii din jucători, pentru că au calitate, am încredere în ei", a spus Daniel Oprița, conform Digisport.

Dumitru Dragomir critică managementul CSA Steaua 

”Ce se întâmplă în Ghencea este de noaptea minții. Nu am văzut atâta incompetență în viața mea. Oamenii ăia din conducere cred că nu realizează în ce situație se află.

Și-au mai bătut joc de suporteri încă un an, iar după părerea mea trebuie să cadă cât mai repede niște capete din conducere. Nu ai cum să nu-ți rezolvi nici acum formele pentru a obține dreptul de promovare. Dacă nu ai făcut asta până cum, atunci înseamnă că nu îți respecți suporterii.

Li s-a spus mură în gură ce trebuie să facă! Dar ei ce au făcut? Au dormit în bocanci! Nu au pe unul care să se priceapă la fotbal. L-au avut pe Ogăraru, dar l-au trimis la copii și juniori. Nu vor mai avea timp să facă nimic.

Și uite așa le râde pe bună dreptate Gigi Becali în nas. Incompetența și prostia se plătesc scump de tot. Eu nu știu ce mai caută Daniel Oprița la ei. Vrea să se joace de-a antrenoratul și sezonul viitor? Că practic aia e o joacă, nu e o meserie profesionistă, atât timp cât tu antrenezi efectiv degeaba.

Cum îți mai motivezi jucătorii? Ce le spui celor pe care i-ai adus în această vară, după ce le-ai zis că echipa o să aibă drept de promovare? E incredibil”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel