Data actualizării:
Data publicării:

CSA Steaua Bucureşti - FC Dinamo 1948, SCOR. Violențe între suporteri. Persoane reținute și duse la secție

Autor: Irina Constantin | Categorie: Sport
WhatsApp
foto Agerpres
foto Agerpres
CSA Steaua și Dinamo s-au întâlnit astăzi, de la ora 19:00, în runda a patra din play-off-ul Ligii a 2-a. 

UPDATE: Scor final 2 - 0. În urma acestui rezultat, CSA Steaua a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii 2, cu 47 de puncte, în timp ce Dinamo a rămas pe locul al patrulea, cu 38 de puncte.

UPDATE: În minutul 70, Dinamo a rămas în zece jucători, după eliminarea lui Patriche. El a primit al doilea cartonaș galben, în urma unui fault comis asupra lui Chipirliu.

Din minutul 40, Dinamo a avut patru mari ocazii, fără rezultat, însă! 

--- 

Anterior partidei, au fost incidente în Capitală. În jurul prânzului, un grup de suporteri stelişti au intrat în conflict cu cei dinamovişti în cadrul pregătirilor pentru amenajarea materialelor de susţinere a echipelor pe stadion.

Jandarmii prezenţi în zonă au reuşit să stopeze incidentul. Mai multe persoane au fost identificate, reţinute şi conduse la secţiile de poliţie pentru luarea măsurilor legale. Asupra lor au fost găsite şi mai multe materiale pirotehnice, informează Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

În același timp, suporterii Dinamo au făcut haos pe străzile Capitalei, flancați de forțele de ordine, în drum spre stadion. 

În minutul 29 al meciului dintre Steaua și Dinamo, scorul este deja 2 - 0  pentru echipa Armatei. 

Primul gol a fost dat în minutul 19 de Chipirliu, care a înscris din penalty cu un șut pe jos, pe centrul porții. S-a dat penalty după ce Răzvan Patriche l-a doborât pe Chunchukov. 

Al doilea gol a fost dat tot de Chipirliu, care a profitat de o eroare a dinamoviștilor, în minutul 29. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel