CS Universitatea Craiova - Ludogoreţ 0-2, în meci amical
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
CS Universitatea Craiova a fost învinsă de Ludogoreţ cu 0-2, într-un meci amical.

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova a fost învinsă de Ludogoreţ Razgrad, campioana Bulgariei, cu scorul de 2-0 (0-0), joi, în ultimul meci amical al stagiului de pregătire din Turcia. Joao Paulo a marcat, în minutele 66 şi 70, cele două goluri ale lui Ludogoreţ, echipa internaţionalilor români Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi, calificată în şaisprezecimile de finală ale Europa League.

CS Universitatea Craiova a dominat prima repriză şi a fost aproape de gol în minutul 35, când Mateiu şi Băluţă au şutat în blocajul apărării adverse, iar mingea a ajuns la Gustavo, care a ratat de puţin colţul lung al porţii lui Renan, potrivit site-ului clubului din Liga I. Ludogoreţ a fost aproape de gol câteva minute mai târziu, când lovitura liberă executată de Keşeru a nimerit bara porţii lui Mitrovic.

Campioana Bulgariei a schimbat aproape toată echipa la pauză şi a pus o presiune din ce în ce mai mare în repriza secundă. Antrenorul formaţiei craiovene, Devis Mangia, a utilizat următorii jucători: Mitrovic - Popov, Kelic, Popa - Martic, Screciu, Mateiu, Bancu - Baluţă, Burlacu (Mihăilă, 54), Gustavo (Markovic, 76).

Tehnicianul lui Ludogoreţ, Dimităr Dimitrov, a început cu următoarea formulă: Renan - Cicinho, Igor, Forster, Vasilev - Diakov, Anicet - Kovacev, Marcelinho, Wanderson - Keşeru.

Tot joi, înaintea acestui amical, CS Universitatea Craiova a învins formaţia poloneză Zaglebie Lubin cu scorul de 2-0 (1-0), tot în Antalya. Duminică, echipa olteană a învins altă formaţie poloneză, Lechia Gdansk, cu scorul de 1-0.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel