CS Afumați - Steaua. Roș-albaștrii au promovat în Liga a 2-a. Echipele calificate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
CS Afumați - Steaua. Roș-albaștrii au promovat în Liga a 2-a. Echipele calificate
CS Afumați - Steaua. Roș-albaștrii au promovat în Liga a 2-a. Echipele calificate
CS Afumați - CSA Steaua București, partidă retur din barajul pentru promovarea în Liga a 2-a, s-a jucat duminică.

CS Afumați - CSA Steaua Bucureși, scor final 1-2. Astfel, roș-albaștrii antrenați de Daniel Oprița s-au impus și în returul desfășurat la Afumați și au promovat în Liga a 2-a.

Meciurile retur din etapa a doua a barajului de promovare în Liga a 2-a. Iată echipele calificate:

Sâmbătă:

Corona Brașov – Vedița Colonești 1-0 (2-1 în tur).

SCM Zalău – Unirea Dej 1-1 (0-0)

Viitorul Șelimbăr – Măgura Cisnădie 1-1 (2-0).

Duminică:

Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galați 1-0 (1-1)


CS Afumați – CSA Steaua 1-2 (0-2).

De asemenea, amintim faptul că Clubul Sportiv al Armatei Steaua a organizat pe data de 7 mai 2021 o campanie de donare de sânge cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni la fotbal.

"La 35 de ani de când eroii de la Sevilla au adus pentru prima dată în istoria fotbalului românesc Cupa Campionilor Europeni, lansăm maratonul 'Sânge pentru viaţă'. Caravana va poposi în faţa clubului militar acolo unde, sportivi, militari şi suporteri vor aduce, prin gestul lor, nu numai un omagiu marilor noştri campioni, ci şi o şansă la viaţă. Vineri, 07.05.2021 începând cu ora 09:00, la Stadionul Steaua - intrarea VIP, va fi prezentă unitatea mobilă a Centrului de Transfuzii a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' ce va colecta sânge", se menţionează în comunicatul citat.

"Este modul nostru, al steliştilor de a sărbători unul dintre cele mai răsunătoare succese ale fotbalului românesc într-un an în care întreaga omenire a suferit şi încă suferă pe fondul pandemiei de COVID-19. Aşadar, dacă simţi că poţi dărui celor aflaţi în nevoie, dacă inima ta bate roşu-albastru, vino şi donează şi fă parte din această poveste frumoasă scrisă nu doar de eroi ci de noi toţi, iubitori ai sportului şi ai performanţei", se mai precizează în comunicat.

La 7 mai 1986, Steaua Bucureşti câştiga Cupa Campionilor Europeni, aflată atunci la a 31-a ediţie, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla (Spania), după ce învingea în finală pe FC Barcelona, cu scorul de 2-0, în urma loviturilor de departajare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel