Criză R. Moldova. Cutremur în partidul lui Plahotniuc
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Plahotniuc
Plahotniuc
Toți vicepreședinții Partidului Democrat și-au depus cererile de demisie. Totodată, a demisionat și secretarul general, Constantin Botnari. Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele formațiunii, Pavel Filip după ședința Consiliului Politic Național al PDM.

Totodată, Pavel Filip a declarat că Congresul PDM va avea loc la data de 27 iulie.

„Consiliul Național al PDM a discutat despre situația politică din Republica Moldova, cea din interiorul partidului și despre deciziile luate de formațiune. 99% din discuții le-am avut despre greșelile comise în ultima perioadă și despre ce trebuie să facem în continuare ca să aducem lucrurile la normalitate... Demisia și-au depus-o toți vicepreședinții PDM, inclusiv secretarul general al partidului... O altă decizie a fost să convocăm Congresul Extraordinar al PDM pe 27 iulie, la care vom alege o nouă conducere a partidului... Va fi aprobat și un nou program al partidului", a declarat Filip, potrivit deschide.md

Potrivit lui, PDM rămâne a fi o forță politică puternică, „o forță politică absolut necesară pentru pentru Republica Moldova".

Până la alegerea noii conduceri a formațiunii, interimatul funcției de președinte va fi asigurat de către Pavel Filip.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel