Cristoiu: UDMR la guvernare? Nesimțire curată, sfidare!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ion-Cristoiu dc
Ion-Cristoiu dc

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, miercuri seara, la B1 Tv, că ar fi de bun-simț ca UDMR să rămână în opoziție, arătând că dorința lor de a fi întotdeauna la guvernare e o dovadă de nesimțire.

”Problema este a UDMR. Era de bun-simț românesc ca această organizație, care e a baronilor, să stea în opoziție, este de o nesimțire curată, o sfidare. Este inadmisibil ca această Uniune, din care jumătate sunt penali, să stea totdeauna la guvernare, nu e de bun simț, nu văd rațiunea. Sunt așa de pornit împotriva acestei formațiuni de moravuri politice ușoare”, a declarat jurnalistul.

Ion Cristoiu opinează că liderii USL au făcut o înțelegere cu UDMR condus de Kelemen Hunor, pentru a evita problemele pe plan internațional, legate de o eventulă discriminare a maghiarilor.

”Ponta are înțelegere cu Antonescu: în tropăiala lor către un regim dictatorial, ei aveau o foarte mare problemă: prezența în opozitie a minorității maghiare. Dacă ai UDMR în opoziție, atunci și ăia încep să țipe și ajunge să se vorbească despre faptul că maghiarii ar fi persecutați în România. Atunci asta e o decizie de floarea ghiocelului la butonel. Au neapărată nevoie de UDMR pentru a nu exista apoi țipete la călcarea în picioare a ce a mai rămas din opoziție. Dacă ai în opoziție UDMR, te-ai terminat pe plan internațional”, a explicat Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel