Cristina Vasiu, fără secrete, la Interviurile Spectacola și DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Cristina Vasiu vine la Interviurile Spectacola și DC News, luni, de la ora 18:00, pentru a vorbi despre cele mai mari provocări din carieră și despre schimbarea de stil muzical pe care vrea să o facă. 

Cristina Vasiu a făcut senzație în emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde a intrat în pielea unor personaje complexe, reușind să cucerească publicul prin talentul muzical, dar și prin jocul actoricesc. 

A participat la Festivalul Mamaia, la Vocea României și la X Factor. A participat de două ori la selecția națională Eurovision, în 2015 și în 2017.

Născută la Deva, artista urmează să împlinească 30 de ani pe data de 19 aprilie. Vârsta de 30 de ani o aduce și în fața unei schimbări în carieră: vrea să abordeze un nou stil muzical.

Victima bullying-ului 

Cântă de la 7 ani și și-a dedicat copilăria și adolescența concursurilor muzicale. Deși ar fi trebuit să fie aplaudată, artista a povestit prin ce traume a trecut în perioada liceului și cum talentul muzical ajunsese să fie motivul pentru care colegii ei se purtau urât cu ea. 

A slăbit 18 kilograme

Cristina Vasiu a trecut printr-o transformare fizică incredibilă. Artista a slăbit 18 kilograme cu ajutorul unui nutriționist și spune că viața ei s-a schimbat radical. De asemenea, cântăreața mărturisește că cele 18 kilograme în plus îi făceau viața un calvar: ajunsese să nu se mai recunoască în oglindă. 

Care au fost cele mai mari provocări din carieră, cum a reușit să-și transforme silueta și modul de gândire, dar și care este motivul pentru care a decis să abordeze un nou stil muzical, aflați luni, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și  DC News, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel