Cristina Trăilă, despre candidatura la şefia Organizaţiei Femeilor Liberale (PNL): Alegerile se vor desfășura așa cum trebuie față de momentul 2017
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Cristina Trăilă, deputat din partea Partidului Național Liberal, și-a depus candidatura la șefia Organizaţiei Femeilor Liberale din cadrul PNL.

'Ieri am depus candidatura pentru președinția Organizației Femeilor din Partidul Național Liberal, alături de alte două colege parlamentare. Prin urmare, va fi o competiție în cadrul Partidului Național Liberal. Mai candidează colega mea deputat, Diana  Morar, și Nicoleta Pauliuc, care este senator.', a spus Cristina Trăilă. 

'Iată că este o competiție pe măsură și mă bucur foarte mult că președintele partidului, fiind un om extrem de apreciat pentru corectitudinea lui și noi, femeile, avem această dorință ca lucrurile să se întâmple extrem de corect în PNL, ne-a garantat că alegerile se vor desfășura așa cum trebuie. Este important de spus aceasta pentru că noi am trecut, în 2017, printr-un congres nu tocmai fericit. La momentul respectiv președintele PNL era Ludovic Orban.', a mai spus Cristina Trăilă, la Interviurile DC News.

Video

Congresul Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale va avea loc pe data de 31 martie la Bucureşti, la Palatul Parlamentului,. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel