Cristina Pocora spune că PSD îl amăgește pe Tăriceanu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a postat pe Facebook un mesaj unde  acuză  PSD pentru că încearcă să destabilizeze PNL, fiind conștient de puterea liberalilor. PSD îi face promisiuni deșarte lui Tăriceanu doar pentru a crea tensiuni în PNL

"Decizia lui Călin Popescu –Tăriceanu de a se alătura PSD în speranța că îl va susține la prezidențiale, este o greșeală", este de părere Pocora.

 "PSD nu are niciun interes în a susține un alt candidat în afara partidului. PSD îl amăgește pe Tăriceanu în speranța că va rupe PNL.

PSD face același joc pe care l-a făcut Traian #Băsescu, acela de a încerca să scoată PNL de pe scena politică prin dezmembrarea partidului.

PNL a mai trecut printr-un asemenea episod. PNL a demonstrat că în ciuda tuturor acestor atacuri și încercări de destabilizare a partidului, acesta rămâne unit si solid.

Toate aceste mișcări de pe scena politică, ruperea USL, demisia lui Călin Popescu-Tăriceanu, au menirea de a duce la o limpezire a scenei politice românești, la o reașezare a partidelor politice pe anumite criterii și principii.

Deși a fost greu să părăsim USL, a fost o decizie sănătoasă decât să fi continuat ceea ce devenise USL. Obiectivele partenerilor din USL nu mai erau aceleași. În cazul USL, pentru PSD au contat alte proiecte decât cele din programul de guvernare.

Propunerile pe care PNL le-a făcut în fruntea guvernului nu au putut fi suportate de PSD și Victor Ponta pentru că persoanele propuse de PNL ar fi însemnat o revigorare și o întărire a PNL în cadrul alianței, lucru de neacceptat pentru PSD, care a avut dintotdeauna tendința de a-și sugruma și sufoca partenerul", se arată în mesajul purtătorului de cuvânt al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel