Cristina Neagu, sexy, cum nu ai văzut-o niciodată-GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: Costin Munteanu
WhatsApp
 Cristina Neagu este handbalista momentului în lume. Golgeterul României atrage însă privirile și în afara terenului de handbal. Cristina este foarte sexy pe site-urile de socializare și atrage garantat privirile bărbaților la plajă.
Cristina Neagu este handbalista momentului pe plan mondial, după ce a marcat de 15 ori în poarta Danemarcei şi a împins România în semifinalele Campionatului Mondial.
 
Cristina a învăţat handbalul la CSS 2 Bucureşti. A debutat în prima ligă la 18 ani, la Rulmentul Braşov, acolo unde a jucat în perioada 2006-2009, după care s-a transferat la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Un club cu care s-a lansat în handbalul mare, cu care a şi jucat în fazele superioare ale cupelor europene, inclusiv în finala Ligii Campionilor.
 
A părăsit formaţia olteană după patru ani, în 2013, dar şi după ce a suferit o operaţie complicată la cartilagiul umărului drept în 2010. A revenit pe teren pe 10 octombrie 2012, după 605 zile de pauză. Apoi, dintr-o accidentare a dat în alta, căci în ianuarie 2013 a făcut o ruptură de ligamente încrucişate la genunchi!
Această leziune a ţinut-o pe bară 6 luni. Valoarea şi-a spus însă cuvântul şi în cazul Cristinei, care a fost transferată la Buducnost deşi era încă în convalescenţă. Treptat, şi-a revenit, cei de la noua echipă de club nu au forţat-o când nu trebuia şi astfel a ajuns, în doi ani, cea mai bună valoroasă jucătoare din Liga Campioanelor, competiţie pe care a şi câştigat-o anul acesta, ea fiind şi golghetera competiţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel