Cristina Cioran s-a externat din spital. Fetița ei rămâne la Terapie Intensivă
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook Cristina Cioran
Foto Facebook Cristina Cioran
Cristina Cioran s-a externat astăzi din spital. Fetița ei, născută prematur, rămâne la Terapie Intensivă până când va lua în greutate. 

Astăzi, Cristina Cioran s-a externat din spital, dar fără fetița ei, Ema. Iubitul actriței a dezvăluit că micuța va mai rămâne la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal două săptămâni, până va lua în greutate.

'Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții. Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur.', a spus Alexandru Dobrescu.

Despre micuța Ema, Alexandru Dobrescu a precizat că 'fetița este bine acum, este la incubator. Am avut emoții, este un lucru normal, însă eu eram deja pregătit pentru că mai am un băiețel de cinci anișori deja. Știu ce mă așteaptă.'

În prezent, Ema are 'în jur de două kilograme'

Iubitul Cristinei Cioran a mai mărturisit că Ema trebuie să ajungă la o greutate potrivită înainte de a merge acasă. În prezent, are 'în jur de două kilograme'.

'Cristina s-a externat singură. Fetița o sa mai stea încă două săptămâni în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme.', a mai spus Alexandru Dobrescu pentru Playtech.

Botezul va avea loc în iarnă

Cei doi nu au chemat un preot să citească o rugăciune ori să le boteze fiica în spital: 'O să botezăm și copilul. Ne-am planificat ca în iarnă să se întâmple acest lucru. Credem în puterea divină, normal, dar asta nu înseamnă că vrem să botezăm fetița acum, urgent. Până atunci vrem să fim sănătoși și cu toții bine.'

Fetița s-a născut prematur, la 29 de săptămâni

Amintim că actrița Cristina Cioran a adus pe lume o fetiță, pe data de 18 iulie. Ema s-a născut prematur, la doar 29 de săptămâni, din cauza unui fibrom dezvoltat în timpul sarcinii.

Imediat după naștere, Cristina Cioran a postat un mesaj pe contul de Instagram în care, cu ochii în lacrimi, în care îi ruga pe toți cei care o urmăresc să se roage pentru fiica ei: 'Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!'

Ulterior, ea a revenit și a transmis: 'Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa e bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă și adevărul e că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat.'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel