Data publicării:

Cristina Cioran a fost cerută din nou în căsătorie de Alex Dobrescu, după un an de la despărțire. Cum au ajuns să se împace

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Cristina Cioran
foto: Facebook, Cristina Cioran
Alex Dobrescu o vrea înapoi pe Cristina Cioran.

Cristina Cioran, o figură cunoscută în lumina reflectoarelor, a primit recent o nouă cerere în căsătorie din partea fostului ei partener, Alex Dobrescu. Această informație a generat un interes crescut și a stârnit speculații atât printre admiratori, cât și în mediul media.

Despărțirea lor inițială a fost acompaniată de un scandal public, atrăgând atenția presei și a fanilor. Cu toate acestea, după ce au petrecut o perioadă de timp separat, cei doi par să fi depășit neînțelegerile și să se concentreze acum asupra bunăstării fetiței lor, Ema. Micuța, care are acum 2 ani, a început să meargă la grădiniță, iar Alex speră că își va putea petrece mai mult timp cu ea și că va fi primit înapoi în casa Cristinei.

Într-un moment de sinceritate, Cristina a dezvăluit că Alex Dobrescu a făcut un pas semnificativ înspre reconciliere, cerându-i să fie din nou soția lui. Cu toate acestea, actrița pare rezervată și spune că se mai gândește dacă ar trebui să mai acorde o șansă acestei povești de iubire. „Am fost iar cerută în casatorie de Alex, tatăl copilului meu… În emisiunea de la Antena Stars a declarat că vrea să ne împăcăm, că ar face orice”, a declarat actrița în urmă cu puțin timp pentru revista viva.ro.

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram”, a mărturisit Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, în emisiunea Mămici de pitici cu lipici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel