Urmărește emisiunea live
Cristina Ciobănașu - Vlad Gherman, transformare incredibilă: Nu lăsam pe nimeni să se atingă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman
De Halloween, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, protagoniștii serialului "Fructul Oprit" - difuzat astăzi la Antena 1, de la ora 20.00, au fost transformați în cunoscutele personaje Joker și Pălărierul nebun, de hairstylist-ul Adrian Perjovschi și echipa sa, în cadrul proiectului "Transformări radicale by Jovsky Studio".

"Am vrut ca personajul pe care îl aleg să aibă poveste în spate. Am ales să mă transform în Pălărierul nebun în primul rând pentru că mi-a plăcut foarte mult interpretarea lui Johnny Depp și pentru că Alice în Țara Minunilor a fost primul film pe care l-am văzut în cinema. Atunci a fost prima mea vizită la cinema", spune Criss.

"Este pentru a doua oară când facem parte din proiectul <>, iar de data asta e o ediție specială de Halloween", adaugă Vlad Gherman.

(w670)

Hairtsylist-ul Adrian Perjovschi, make-up artistul Madda Petcu și stilist-ul Luci Faur i-au transformat pe Criss și Vlad în personajele lor preferate de Halloween: "Criss și Vlad sunt profesioniști, lucrăm cu mare plăcere împreună de peste 10 ani, iar astăzi, de Halloween suntem foarte bucuroși că am creat împreună o nouă poveste", spune Adrian Perjovschi.

Criss mărturisește că după bunica ei, Adrian Perjovschi a fost singurul om pe care l-a lăsat să se apropie cu foarfeca de părul ei: "Eu una întotdeuna m-am lăsat cu usurință pe mâinile lui Adi și a echipei lui pentru că sunt adevărați profesioniști. Eu și Adi ne știm de 10 ani și chiar dacă la început am fost reticentă și nu lăsam pe nimeni să se atinga de părul meu, în timp mi-a câștigat încrederea. Este talentat și se vede că iubește ceea ce face."

Inspirația pentru alegerea personajelor a venit de la noua culoare de păr pe care Adrian Perjovschi i-a propus-o Cristinei: "Dacă mi-ai fi spus acum 3 ani că voi avea părul portocaliu râdeam cu gura până la urechi. Foarte multă vreme m-am ținut cu dinții de ideea că părul natural e varianta "corectă" tocmai pentru ca așa ne-am născut și teoretic așa ne și stă cel mai bine. Eh! Uite că m-am cam înșelat. Îmi place atât de mult cum mi se potrivește nuanța asta încât e foarte greu să mă mai convingă cineva să mă întorc la culoarea mea naturală. Probabil că dacă nu ar fi fost combinația asta fericită: <>, Ruxandra Ion și Adrian Perjovschi, nu aș fi avut niciodată curajul să fac o schimbare așa radicală", adaugă Criss.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel