Cristiano Ronaldo uimește la noua echipă Al-Nassr. Cum a cerut să fie tratat starul portughez
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Cristiano Ronaldo e modest în relația cu ceilalţi jucători ai lui Al-Nassr. Ce a cerut starul portughez
Cristiano Ronaldo e modest în relația cu ceilalţi jucători ai lui Al-Nassr. Ce a cerut starul portughez
Preşedintele clubului saudit de fotbal Al-Nassr, Musalli al Muammar, a spus marţi, la prezentarea lui Cristiano Ronaldo, că starul lusitan a solicitat în timpul negocierilor să fie tratat la fel ca toţi ceilalţi jucători ai lui Al-Nassr, transmite EFE.

'În timpul negocierilor, Ronaldo a cerut să fie tratat ca şi restul colegilor săi, în ceea ce priveşte recompensele şi regulamentul clubului', a declarat al Muammar în timpul prezentării atacantului, care a avut loc pe stadionul Mrsool Park din Riad.

Acesta a comentat că este 'foarte normal' ca salariul lui Ronaldo să fie 'cel mai mare', fără a da cifre, şi a dezvăluit că 'acordul este benefic din punct de vedere comercial din punct de vedere al profitabilităţii şi se vor şti multe lucruri în zilele următoare'.

El a adăugat că datorită venirii lui Cristiano Ronaldo vor fi şi mai mulţi sponsori, care vor fi cunoscuţi zilele viitoare.

'Acordul cu Ronaldo nu se limitează la fotbal, deoarece el va sprijini academia clubului Al Nasr, pe care intenţionăm să o construim, şi să prezinte istoria clubului şi să-i susţină renumele printre iubitorii fotbalului', a spus el.

După cum s-a anunţat, Cristiano Ronaldo a asigurat marţi, la prezentarea sa la clubul saudit Al-Nassr, că este 'mândru' că a luat decizia de a veni la această formație, în pofida criticilor primite, cărora le-a răspuns afirmând că este un jucător 'unic'.

'Nu-mi pasă de ce spune lumea. Mă simt foarte fericit că sunt aici', a declarat Ronaldo, care a menționat că 'acesta nu este sfârşitul' pentru el, deoarece campionatul saudit este 'foarte competitivă' şi 'lumea nu ştie asta' Ronaldo, aflat fără club după rezilierea contractului său cu gruparea engleză Manchester United la finalul lui noiembrie, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate, până în iunie 2025, cu echipa Al-Nassr, a anunţat, vineri, clubul saudit. 

Vezi și - Cristiano Ronaldo ar putea fi împrumutat de Al-Nassr la Newcastle United. Care este condiția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel