Cristiano Ronaldo s-a luat la trântă cu un adversar, în timpul meciului Aston Villa - Manchester United / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Cristiano Ronaldo s-a luat la trântă cu un adversar, în timpul meciului Astov Villa - Manchester United / Video
Cristiano Ronaldo s-a luat la trântă cu un adversar, în timpul meciului Astov Villa - Manchester United / Video
Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui moment tensionat, duminică, în partida pe care echipa sa, Manchestester United a disputat-o împotriva celor de la Aston Villa, într-un duel din etapa a 13-a din Premier League.

Cristiano Ronaldo s-a îmbrâncit cu Tyron Mings. Cei doi fotbaliști au fost despărțiți înainte de a avea loc o bătaie generală.

În minutul 60 al confruntării dintre Aston Villa și Manchester United, fundașul gazdelor, Tyron Mings, i-a făcut un marcaj extrem de strâns lui Ronaldo chiar și după ce faza de atac a lui United s-a sfârșit.

Cristiano Ronaldo a fost foarte furios și l-a prins și el în brațe pe Mings, iar cei doi au fost foarte aproape de a se lua la trântă.

VIDEO

Aston Villa a învins cu scorul de 3-1 Manchester United, în etapa a 13-a din Premier League.

Citește și - Arsenal, învingătoare în derby-ul cu Chelsea. Revine în fotoliul de lider în Premier League peste Manchester City 

Arsenal Londra a revenit în fotoliul de lider al campionatului de fotbal al Angliei, după ce a reuşit să învingă la limită în deplasare, cu 1-0, formaţia Chelsea Londra, duminică, în derby-ul etapei a 15-a din Premier League.

Elevii antrenorului Mikel Arteta au marcat golul victoriei prin fundaşul brazilian Gabriel Magalhaes, în minutul 64 al partidei de pe Stamford Bridge, la care au asistat 38.000 de spectatori. 

Graţie acestei victorii, 'tunarii' au acumulat 34 de puncte, depăşind-o cu două lungimi pe campioana en titre, Manchester City, care a învins în extremis pe teren propriu formaţia Fulham (2-1), sâmbătă, cu un gol din penalty marcat de norvegianul Erling Haaland în minutul 90+5.

Chelsea ocupă poziţia a şaptea în clasament, cu 21 de puncte, după ce a suferit al doilea eşec consecutiv în campionat. Echipa londoneză, antrenată de Graham Potter, a obţinut doar două puncte în ultimele sale patru meciuri din Premier League. 

Citește și -  West Ham United, învinsă pe teren propriu în campionatul Angliei

Echipa West Ham United a fost învinsă pe teren propriu de formaţia Crystal Palace (scor 1-2), duminică, într-o partidă din cadrul etapei a 15-a a campionatului de fotbal al Angliei.

West Ham, care în urmă cu trei zile s-a impus cu 3-0 în meciul cu FCSB de la Bucureşti, din Europa Conference League, a deschis scorul pe London Stadium în minutul 20, prin Said Benrahma, însă Crystal Palace a restabilit egalitatea în finalul primei reprize, prin Wilfried Zaha (41). Oaspeţii au obţinut victoria graţie golului marcat în prelungiri de Michael Olise (90+4).

'Ciocănarii' ocupă locul 15 în clasamentul din Premier League, la doar două puncte de zona retrogradabilă, în timp ce Crystal Palace a urcat pe poziţia a noua.

Tot duminică, antrenorul spaniol Unai Emery a debutat cu dreptul la conducerea tehnică a echipei Aston Villa, care a trecut pe teren propriu, cu 3-1, de Manchester United, distanţându-se de 'zona roşie' a clasamentului.

Rezultate: Sâmbătă

Nottingham Forest - Brentford 2-2 Au marcat: Gibbs-White (20), M. Jorgensen (90+7 - autogol), respectiv Mbeumo (45+3 - penalty), Wissa (75).

Leeds United - Bournemouth 4-3 Au marcat: Rodrigo (3 - penalty), Greenwood (60), Cooper (68), Summerville (84), respectiv Tavernier (7), Billing (19), Solanke (48).

Wolverhampton - Brighton 2-3 Au marcat: Guedes (12), Neves (35 - penalty), respectiv Lallana (10), Mitoma (44), Gross (83).

Manchester City - Fulham 2-1 Au marcat: Alvarez (16), Haaland (90+5 - penalty), respectiv Pereira (28 - penalty).

Everton - Leicester City 0-2 Au marcat: Tielemans (45), Barnes (86)

Duminică

Chelsea - Arsenal 0-1 A marcat: Gabriel (64). Aston Villa - Manchester United 3-1 Au marcat: Bailey (7), Digne (11), Ramsey (49), respectiv Ramsey (45 - autogol).

Southampton - Newcastle 1-4 Au marcat: Perraud (88), respectiv Almiron (35), Woods (58), Willock (62), Guimaraes (90+1).

West Ham United - Crystal Palace 1-2 Au marcat: Benrahma (20), respectiv Zaha (41), Olise (90+4).

Tot duminică este programat şi ultimul meci al etapei, Tottenham - Liverpool.

Clasament: 1. Arsenal Londra 34 p (13 j) 2. Manchester City 32 puncte (13 jocuri) 3. Newcastle 27 p (14 j) 4. Tottenham 26 p (13 j) 5. Manchester United 23 p (13 j) 6. Brighton 21 p (13 j) 7. Chelsea 21 p (12 j) .... 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel