Juventus - Manchester United. Ronaldo: Nu a făcut nimic special, dar...
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ronaldo
Ronaldo
Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, al cărui gol nu a fost suficient, miercuri, pentru a evita înfrângerea în partida cu Manchester United (1-2), disputată miercuri seara în Liga Campionilor, consideră că formaţia engleză a marcat două goluri fără să facă "nimic special". 

"Liga Campionilor este o competiţie specială, în care poţi câştiga dar nu te poţi relaxa, pentru că se poate întâmpla orice. Am dominat meciul, am avut două sau trei ocazii pentru a-i decide soarta, însă am plătit pentru un moment de relaxare", a declarat Ronaldo pentru Sky Sport, după jocul de pe Juventus Stadium, informează agenţia EFE. 

"United nu a făcut nimic special şi a marcat două goluri. Însă nu îmi place să vorbesc de noroc, pentru că norocul îl cauţi, chiar dacă de această dată a fost un cadou", a declarat starul lusitan, golgheterul all-time din Champions League, cu 121 de goluri marcate. După ce Ronaldo a deschis scorul, în minutul 65, torinezii au mai avut două mari ocazii, prin columbianul Juan Guillermo Cuadrado şi bosniacul Miralem Pjanic, după care Manchester United a întors rezultatul, graţie reuşitelor spaniolului Juan Mata (86) şi brazilianului Alex Sandro (90 - autogol). 

Acest eşec a împiedicat-o pe Juventus să-şi asigure calificarea matematică în optimile de finală, însă Cristiano Ronaldo este convins că echipa sa va accede în optimile de finală de pe primul loc în grupă. "Niciodată nu este bine când pierzi, însă vom ieşi primii din faza grupelor. Echipa a jucat foarte bine, trebuie să ridicăm capul şi sunt convins că ne vom califica de pe primul loc", a conchis atacantul portughez. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel