Cristiano Ronaldo, încrezător că poate marca multe goluri încă, deşi are 37 de ani
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Cristiano Ronaldo
Facebook Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo a făcut mai multe declaraţii care au stârnit revoltă printre fanii lui Manchester United într-un interviu cu Piers Morgan. 

"Sigur că o să existe critici mereu: 'Aaa, are 37 de ani, nu mai e acelaşi'. Dar eu vreau să văd dacă vreun jucător de vârsta mea poate menţine nivelul pe care îl arăt eu. În momentul acesta mă simt foarte, foarte bine.

Cred că voi face o Cupă Mondială fantastică, sunt pregătit fizic şi mental. Mă bucur să fac acest interviu, ştiu că se vor naşte polemici. Pentru mine, e o întrebare stupidă.

Ce spun oamenii? Nu mai e nimeni la fel, nimeni nu mai e la fel. Zi de zi îmbătrânim. Fiecare din noi, înţelegi? Este normal. Trebuie să te adaptezi. Şi nu cred că cineva din fotbal are capacitatea de a se adapta cu vârsta sa. Nici eu.

Eu nu vreau să fiu arogant şi să spun că sunt la fel ca la 20 de ani. Desigur că nu. Dar mă adaptez şi sunt inteligent să îmi cunosc puterile, ceea ce pot să fac bine. Şi eu încă joc la cel mai înalt nivel şi marchez goluri şi voi continua să marchez.

În mintea mea totul e clar şi sunt fericit. Şi asta dacă oamenii care mă înconjoară mă ajută să fiu un jucător de succes, în special antrenorul, preşedintele, conducătorii", a explicat Cristiano, citat de Digisport.

Când se retrage Cristiano Ronaldo 

"Vreau să mai joc doi-trei ani, deci cel mult doi dau trei ani. Vreau să termin la 40 de ani, e o vârstă bună. Dar nu ştiu ce se va întâmpla în viitor.

Uneori îţi planifici ceva pentru viaţă şi, aşa cum am spus de multe ori, viaţa este dinamică şi nu ştii niciodată ce să se întâmple", a concluzionat Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, acuzații grave la adresa antrenorului ten Hag de la Manchester United: Cred că a făcut-o deliberat!

Pe 19 octombrie, cvintuplul 'Balon de Aur', care era rezervă pe foaia de meci, a refuzat să intre pe teren şi a părăsit prematur stadionul Old Trafford, unde partenerii săi s-au impus cu 2-0 în faţa lui Spurs.

Conducerea clubului a reacţionat suspendându-l pentru următorul meci, împotriva lui Chelsea. În ultima parte a interviului exploziv acordat lui Piers Morgan, moderatorul vedetă al canalului TalkTV, difuzat joi seara, internaţionalul portughez (37 ani) a revenit asupra acestui eveniment, descriind tensiunile dintre Manchester United şi el.

'Eu cred că el a făcut-o deliberat', a spus Ronaldo legat de decizia lui ten Hag de a-l nu titulariza în acea zi. 'M-am simţit provocat. Nu am respect pentru el, pentru că el nu arată niciun respect pentru mine', a adăugat Ronaldo.

'Eu cred că a fost o strategie din partea unui club pentru a mă face să reacţionez în acea manieră. Am fost foarte, foarte, foarte decepţionat de comunicarea de la Manchester United'.

La rândul său, fostul fundaş Gary Neville crede că Manchester United ar trebui să anuleze contractul lui Cristiano Ronaldo în următoarele zile, după criticile dure ale portughezului la adresa antrenorului Erik ten Hag.

Cristiano Ronaldo a afirmat că Manchester United l-a trădat şi simte că este forţat să plece de la clubul englez, a cărui decădere a început după retragerea lui Alex Ferguson de la conducerea tehnică. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel