Cristiano Ronaldo face show în Arabia Saudită. A reuşit o nouă dublă în tricoul echipei Al-Nassr / Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Starul portughez Cristiano Ronado a semnat o nouă dublă în tricoul echipei Al-Nassr, în partida câştigată în deplasare, cu scorul de 5-0, în faţa formaţiei Al-Adalh, marţi, în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite.

Atacantul lusitan a deschis scorul în minutul 40 al partidei de pe stadionul Prince Abdullah bin Jalawi din Al-Hasa, iar apoi a reuşit dubla în repriza secundă (66).

VIDEO

Brazilianul Anderson Talisca, golgheterul ligii saudite, a înscris la rândul său de două ori, în minutele 55 şi 78, rezultatul final fiind stabilit de Ayman Yahya în minutele suplimentare (90+8). În urma acestui succes, Al-Nassr se menţine locul secund în clasament, după 22 de etape disputate, la un punct în spatele liderului Al-Itthiad, care s-a impus pe teren propriu, cu 3-0, în faţa formaţiei Damac FC (locul 7), antrenată de românul Cosmin Contra.

Au marcat: Bruno Henrique (14), Romarinho (37 - penalty) şi Ahmed Hagazy (87). Oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 73. În vârstă de 38 de ani, Cristiano Ronaldo a înscris în total 834 de goluri pe parcursul carierei sale, fiind cel mai prolific marcator din istoria fotbalului masculin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel