Cristiano Ronaldo, desemnat jucătorul secolului 21 la Globe Soccer Awards
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cristiano Ronaldo are o nouă statuie din aur - Foto: Facebook
Cristiano Ronaldo are o nouă statuie din aur - Foto: Facebook
Dubai Globe Soccer Awards și-a decernat duminică seara premiile pentru superlativele anului 2020 și ale secolului 21 în fotbal. S-au acordat titlurile de cel mai bun jucător, antrenor și club în 2020, dar s-au desemnat și personalitățile fotbalistice ale secolului 21.

Cel mai așteptat moment a fost cel al acordării premiului pentru Cel mai bun fotbalist al secolului. Acesta i-a revenit lui Cristiano Ronaldo, la concurență cu Leo Mesi și Ronaldinho.

Jucătorul anului 2020 a fost numit Robert Lewandowski.

La categoria tehnicieni, titlul pentru antrenorul secolului a ajuns la Pep Guardiola, iar cel pentru antrenorul anului la neamțul Hans-Dieter Flick.

S-au acordat și două premii pentru întreaga carieră, ele revenindu-le lui Iker Casillas și lui Gerard Pique.

Nici echipele de club nu au fost neglijate. Bayern Munchen s-a ales cu titlul de cea mai bună echipă a anului, în timp ce Real Madrid a fost încoronată echipa secolului.

Organizatorii au mai acordat premii speciale clubului Al Ahli, pentru cea mai bună echipă din Orientul Mijlociu, și lui Jorge Mendes, pentru cel mai bun impresar al secolului.

Ediția specială Dubai Globe Soccer Awards din 2020 a avut loc duminică seara în exclusivistul hotel Armani, una dintre cele mai luxoase locații din Dubai, situat în iconicul Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume.

Evenimentul a fost transmis în direct în întreaga lume, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel