Cristiano Ronaldo, considerat "un adevărat lider" de colegii de la naţională: Ştiţi ce a făcut când a aflat că nu va juca titular cu Elveţia?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Cristiano Ronaldo
Facebook Cristiano Ronaldo
După meciul cu Elveţia de la Campionatul Mondial, despre Cristiano Ronaldo, care a fost doar rezervă, s-a scris că a ameninţat cu plecarea din cantonamentul echipei naţionale, dar şi că nu s-a bucurat pentru victoria echipei sale. 

Un jucător al naţionalei Portugaliei distruge, însă, toate aceste zvonuri. 

"Ştiţi care e primul lucru pe care Cristiano Ronaldo l-a făcut când a aflat că nu va fi titular? S-a dus să vorbească cu Goncalo Ramos, dar şi cu restul echipei pentru a-i încuraja. Este liderul nostru. Totul este negativ despre Ronaldo conform presei. Se spun multe lucruri false. Ronaldo este un exemplu, este căpitanul nostru, a susţinut echipa mereu, chiar şi când a ştiut că nu va juca", a declarat mijlocaşul Otavio, conform Eurosport

BBC: „Ronaldo a fost redus la rolul superstarului pe care nimeni nu-l dorește”. Publicația britanică îi face o critică dură jucătorului care se apropie de o retragere rușinoasă

Cristiano Ronaldo a fost redus la rolul superstarului pe care nimeni nu-l dorește după ce Portugalia a urmat modelul celor de la Manchester United, hotărând că ar putea fi mai bine fără el.

Și mai bine fără el au fost cu siguranță, deoarece Portugalia a răsplătit curajul antrenorului Fernando Santos de a renunța la „icoana” sportivă a țării sale cu o performanță completă în atac și o victorie cu 6-1 în fața Elveției, scrie BBC.

Santos nu a fost validat doar pentru decizia sa de a-l înghesui pe Ronaldo după ce i-a criticat public gesturile când a fost înlocuit în ultimul meci din grupă împotriva Coreei de Sud, ci a câștigat jackpot-ul, în timp ce tânărul înlocuitor al numărului 7, Goncalo Ramos, a arătat precum un star în devenire, realizând un hat-trick superb. .

A fost o perioadă plină de vânătăi pentru mândria și ego-ul lui Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, după ce cariera lui la Manchester United s-a încheiat în urma criticilor publice la adresa clubului, iar acum Portugalia a făcut ceea ce era înainte de neconceput.

Acesta a fost cu siguranță cel mai curajos apel de selecție al acestei Cupe Mondiale și cel mai mare pe care l-a avut Santos timp de opt ani la conducerea Portugaliei.

Santos, pe lângă faptul că avea o victorie la Euro 2016 pe CV, va fi știut în istorie ca cel care a realizat această schimbare seismică. Dacă Portugalia ar fi pierdut, s-ar fi știut cine ar fi fost arătat cu degetul... și nu ar fi fost Cristiano Ronaldo.

În schimb, Santos a privit cu expresia sa severă, obișnuită, cum Portugalia arăta o parte mai vibrantă, mai fluidă și mai amenințătoare, fără ca toată atenția lor să fie antrenată pe prezența adesea copleșitoare a lui Ronaldo.

Portugalia s-a deplasat lin prin mijlocul terenului, cu Bernardo Silva și Bruno Fernandes la comandă, iar atacantul Ramos, în vârstă de 21 de ani al lui Benfica, a purtat cu ușurință orice povară pe care ar fi putut-o simți ca înlocuitorul lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo spune că nu a semnat cu Al Nassr, din Arabia Saudită

Starul portughez Cristiano Ronaldo a negat marţi seara că a acceptat să se alăture clubului saudit Al Nassr după ce selecţionata ţării sale îşi va încheia aventura la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, informează DPA.

Atacantul a devenit jucător liber după ce şi-a reziliat contractul cu Manchester United, luna trecută, iar în mass-media au apărut informaţii referitoare la parafarea de către Ronaldo a unui acord extrem de profitabil, pentru a juca în campionatul Arabiei Saudite, care ar urma să-i aducă fotbalistului lusitan un câştig de peste 100 de milioane de lire sterline pe an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel