Cristiano Ronaldo a fost suspendat pentru un meci după un "gest obscen"
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Cristiano Ronaldo a fost suspendat pentru un meci după ce a părut să facă un gest obscen în timpul unui meci din Arabia Saudită.  

Imaginile difuzate pe rețelele de socializare par să îl arate pe Ronaldo cum își astupă urechea și își împinge în mod repetat mâna în față, în apropierea pelvisului său.

Incidentul a avut loc duminică, la câteva minute după ce echipa lui Ronaldo, al Nassr, a învins al Shabab cu 3-2 în Saudi Pro League.

Gestul lui Ronaldo părea să vizeze suporterii rivali, care au putut fi auziți strigând "Messi", cu referire la rivalul de lungă durată al jucătorului de 39 de ani.

Suspendarea a fost anunțată miercuri seara târziu. Următorul meci de campionat al lui Al Nassr va avea loc joi.

De asemenea, Ronaldo trebuie să plătească o amendă de 20.000 de riali saudiți (4.210 lire sterline), iar decizia nu poate fi contestată, a precizat Comisia de Disciplină și Etică a Federației de Fotbal din Arabia Saudită.

Deși gestul fostului jucător de la Real Madrid nu a fost televizat, imaginile filmate de fanii aflați în teren au fost distribuite pe rețelele de socializare - și nu a durat mult până când acțiunile fotbalistului au fost întâmpinate cu critici.

În aprilie anul trecut, el a părut să-și apuce organele genitale în timp ce se îndrepta spre banca de rezerve

Waleed al Farraj, un proeminent scriitor și prezentator de televiziune saudit, a scris pe X: "Comitetul disciplinar se confruntă cu cel mai mare test. Vom aștepta și vom vedea. Totul are limitele sale, indiferent cât de faimos ești. Așa sunt marile ligi".

Ronaldo s-a alăturat lui al Nassr ca agent liber de contract la sfârșitul anului 2022 și nu este prima dată când acțiunile sale de pe teren au fost analizate cu atenție în Arabia Saudită.

În aprilie anul trecut, el a părut să-și apuce organele genitale în timp ce se îndrepta spre banca de rezerve după ce echipa sa a pierdut un meci.

La finala Cupei Sezonului Riyadh de la începutul acestei luni, el și-a pus o eșarfă a echipei rivale în pantaloni scurți după ce aceasta a fost aruncată spre el în timp ce se îndrepta spre bancă.

Mutarea lui Ronaldo în Arabia Saudită a venit la scurt timp după o despărțire de Manchester United.

Salariul atacantului de la al Nassr nu a fost confirmat public, dar se zvonește că este plătit cu peste 160 de milioane de lire sterline pe an - ceea ce îl face cel mai bine plătit fotbalist din istorie, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel