Cristian Zărescu, jurnalist România TV: Chiar dacă ai 120 de kilograme în plus, poți să urci pe Mont Blanc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Cristian Zărescu a reușit o performanță de care puțini îl credeau în stare. Reporterul România TV a urcat pe Mont Blanc demonstrând că nu contează nici kilogramele în plus și nici ghizii sau oamenii care să îți care bagajul.

Cristian Zărescu a povestit despre această experiență pe Facebook, loc unde a postat și câteva fotografii de la locul "faptei".

"Aceasta postare este pentru acei "prieteni/amici" care, fiind suficient de retardați mintali, de un an de când au auzit că vreau să urc pe Mont Blanc nu au făcut decit miştouri/glume/au pus pariuri. Și asta pe principiul că, daca ai 10/20/50 sau120 de kg în plus nu poți spera decât, la cel mult, să ajungi la Sinaia cu mașina. Ok, da, am urcat pe Mont Blanc româneşte. Fără agenții specializate, fără ghizi, fără oameni care sa te asigure sau sa îți care bagajul. Am urcat, 5 zile, cu cortul în spate pe o vreme câinească cu ninsoare de un metru cu burniță, ploaie si grindină. Şi DA, ne mândrim că noi, 3 români și 2 moldoveni, am urcat pe MB într-o perioada în care cele mai multe echipe, sosite din întreaga lume şi care au platit zeci de mii de €, nici măcar nu a avut curaj să plece din Chamonix. Iar eu, am făcut asta, nu pentru că sunt Superman ci pentru că, pur şi simplu, mi-am dorit să fac asta", a scris Cristian Zărescu pe Facebook, loc unde a postat și câteva fotografii de la Mont Blanc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel