Cristian Vasilcoiu, atac la Violeta Alexandru: Dau afară specialişti ca să pună miliţieni. Ca sa înțelegeți despre ce Guvern vorbim...
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cristian Vasilcoiu
Cristian Vasilcoiu
Cristian Vasilcoiu transmite un mesaj cu privire la deciziile luate în cadrul Ministerului Muncii în mandatul ministrului Violeta Alexandru. 

Cristian Vasilcoiu prezintă o situaţie din Ministerul Muncii unde, după cum afirmă acesta, un specialist a fost dat afară pentru a face loc unei alte persoane.

"Mihai Tomescu a fost numit presedinte la Agentiei Naționale pentru Persoane cu Dizabilități de Guvernul Cioloș. Mihai Tomescu e un profesionist, sef de promoție, persoana dedicată problemelor persoanelor cu dizabilități, mai ales ca și el are o dizabilitate, e nevăzător. L-a demis azi PNL-ista Violeta Alexandru, ca sa pună in locul lui o angajata de la Ministerul de Interne, care a încercat sa candideze și la europarlamentare. Ca sa înțelegeți despre ce Guvern vorbim...

Adică ziceau ca dau PSD-isti afara, dar, de fapt, dau afara specialiști! Ca sa pună milițieni", a scris Cristian Vasilcoiu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel