Cristian Tudor Popescu: Fiul meu a cântat de trei ori la Colectiv
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu și Moise Guran au fost invitații postului Europa FM într-o edițe specială a emisiunii Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu.

"Fiul meu a cântat acolo de trei ori cu formația și ar fi fost absolut firesc să se afle acolo. Printr-o întâmplare nu s-a aflat acolo în noaptea respectivă. Firește că asta m-a șocat, m-a cutremurat pe mine personal, așa și în cazul altora.

Dar pe câți dintre noi îi cutremură situația celorlalți, nu numai a ta, a unei rude, a unui prieten care s-a aflat acolo. Eu cred că pe prea puțini."

Cristian Tudor Popescu a explicat care crede că ar trebui să fe consecințele la nivelul societății civile și al cetățeanului de rând după acest incident tragic.

[citeste si]

"Dacă eu - sau oricare dintre noi responsabili cu închiderea unor cluburi - luam măsura asta înainte să moară 30 - și se pare că vor muri dublu în continuare acolo - , înainte să moară oricine apăream și ziceam "trebuie închise toate bombele astea, și alea din Centru Vechi și alea de tablă de pe câmpie, trebuie închise!" Știti ce mi s-ar fi întâmplat? S-ar fi pus despre mine că sunt un comunist împuțit care nu lasă tinerii să se distreze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel