Data actualizării:
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a spus că votează cu Marcel Ciolacu la prezidențiale

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Photos / Bogdan Buda

Cristian Tudor Popescu a spus pe cine votează la prezidențiale.

Cristian Tudor Popescu a zis că votează, în turul întâi, cu Kelemen Hunor, însă, în turul doi, dacă se ajunge la o finală Marcel Ciolacu - George Simion, va vota cu Marcel Ciolacu. De fapt, l-ar alege pe Marcel Ciolacu și dacă ar ajunge, în turul doi, cu Elena Lasconi sau Mircea Geoană.

Votul în turul doi

„Între Marcel Ciolacu și George Simion în turul doi, votez Marcel Ciolacu”, a zis Cristian Tudor Popescu la Europa FM. 

 

Apoi, întrebat pe cine ar vota între Elena Lasconi și Marcel Ciolacu, Cristian Tudor Popescu a spus: „Îl voi vota pe Marcel Ciolacu pentru că totuși Ciolacu are, în spate, cel mai mare partid din România. Aceasta este realitatea. Sunt ultimul fan PSD din această țară. Nu am avut nicio treabă cu acest partid. Dimpotrivă, în perioada Dragnea, spuneam că PSD este echivalentul Cernobâlului. Dar, prin votul oamenilor, PSD este cel mai mare partid din România și va participa la guvernare”.

2. -imagine fara descriere- (marcel-ciolacu--mesaj-de-ziua-varstnicilor-asta-inseamna-respect-fata-de-cei-care-au-muncit-o-viata-1_48310300.jpg)

Întrebat dacă „de-asta i-ar da votul lui Marcel Ciolacu”, Cristian Tudor Popescu a zis: „Da! Da, pentru că este important să ai un partid cu care să încerci să faci o politică pe termen lung. Nu văd o altă posibilitate acum. Așa zisa coagulare a dreptei în care să se adune șchiopul, chiorul și ciungul pe partea dreaptă... din păcate... nu poate fi o alternativă de guvernare”.

Între Mircea Geoană și Marcel Ciolacu, Cristian Tudor Popescu a spus că ar vota tot cu Marcel Ciolacu.

„Da, aș vota tot cu Marcel Ciolacu pentru că Mircea Geoană vine fără partid și fără structuri. Între PSD-istul actual numărul 1 Marcel Ciolacu și fostul PSD-ist Mircea Geoană, îl aleg pe Marcel Ciolacu”, a mai zis Cristian Tudor Popescu.

Apoi, la finalul emisiunii, din senin, a dat-o cotită și a zis că argumentul pentru care l-ar vota pe Marcel Ciolacu este puțin greșit.

„Da, nu este un argument faptul că Ciolacu are un partid mare precum PSD. Înclinația PSD spre hoție este atât de puternică încât nici Marcel Ciolacu nu este în stare să o controleze în momentul de față”, a mai zis Cristian Tudor Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel