Cristian Țopescu-clipe grele. Mesaj sfâșietor de la fiica lui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Cristian Topescu trece prin clipe grele. Fiica celebrului comentator sportiv a scris un mesaj dureros și totdată plin de speranță.

Cristian Țopescu se luptă oră de oră cu boala care l-a adus pe patul de spital în urmă cu câteva zile. În aceste momente dificile, Cristina Țopescu a scris un mesaj pe Facebook în care afirmă că tatăl ei nu va abandona lupta, chiar dacă "sufletul lui e puțin obosit". "Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viaţa e o lupta, deci te luptă! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult! Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă", a scris Cristina Țopescu.

"Sper încă într-o minune"

"Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a scris fiica celebrului comentator sportiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel