Cristian Seidler (USR), după declarațiile lui Vlad Voiculescu: Vreau să demontez două fake news-uri
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 16 apr, 12:05
WhatsApp
Facebook Cristian Seidler
Deputatul USR-PLUS Cristian Seidler susține că nu s-a discutat numele viitorului ministru al Sănătății.

"Corectez două fake news-uri de până acum. Primul fake news este acela că USR l-au dorit la Ministerul Sănătății pe domnul Adrian Wiener și PLUS pe Ioana Mihăilă. Eu fac parte din Biroul Național Reunit al USR PLUS. Eu vorbesc despre faptul că o asemenea discuție în Biroul Național reunit nu a existat. În această structură nu a existat vreo discuție despre numele viitorului ministru al Sănătății. Acesta este un element.", a declarat Cristian Seidler la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Raluca Turcan îi dă replică lui Vlad Voiculescu: O astfel de declarație trebuie însoțită de argumente, dacă există responsabilitate

Cristian Seidler a fost întrebat de ce Vlad Voiculescu nu a vorbit despre faptul că numărul oficial raportat de decese cauzate de Covid-19 nu ar fi real atunci când era ministru. Deputatul a încercat să explice ce a vrut de fapt Voiculescu să spună prin aceste declarații.

"Vlad Voiculescu a răspuns la această întrebare în cadrul conferinței de presă, spunând că este nevoie de o schimbare a metodologiei, pentru că după părerea dânsului problema de raportare a numărului de decese se naște din metodologia de raportare și că a constituit la Ministerul Sănătății, atunci când s-a atras atenția asupra acestui lucru, când au venit informații despre posibile discrepanțe, ca să se analizeze care să fie modificările aferente. Asta a spus în conferința de presă.", a adăugat Cristian Seidler.

VEZI ȘI: Voiculescu, ”mare fan al transparenței”, spune că sunt raportate mai puține decese COVID: Nu pronunț cifre, nu dau exemplu concret, dar CRED că sunt semnificative

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro