Cristian Preda: Traian Băsescu nu mai poate ajuta PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Preşedintele Traian Băsescu nu mai poate ajuta PDL prin nominalizarea unui premier democrat-liberal după alegerile din 2012 doar în cazul în care partidul obţine un scor bun în alegeri, a avertizat duminică europarlamentarul Cristian Preda, la conferinţa de alegeri a PDL Bucureşti.

Un partid popular e un partid al oamenilor de rând. Vom câştiga dacă vom vorbi limba oamenilor de rând, nu cum ne dictează şefii. Până acum şi PD şi PDL au profitat de popularitatea lui Traian Băsescu. Traian Băsescu nu ne mai poate ajuta. (...) Dacă vom face asta, îi vom da un ajutor lui Traian Băsescu. (...) Din păcate, popularitatea de care se bucură el nu este popularitatea care să ne mai ajute pe noi. Avem nevoie de un electorat, inteligenţă, imaginaţie, pentru că Traian Băsescu nu va putea numi un prim-ministru dintr-un partid care se clasează al doilea sau al treilea, a subliniat Preda, citat de Agerpres.

În discursul său el a pledat pentru competiţie internă şi pentru nominalizarea unor candidaţi credibili atât pentru alegerile locale, cât şi pentru cele parlamentare, nu de candidaţi care să spere să dobândească credibilitate intrând în cursa electorală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel