Cristian Preda și Siegfried Mureșan, desființați de Robert Turcescu. ”Din cauza unei mizerii...”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Cristian Preda și Siegfried Mureșan, trimiși de PMP la Bruxelles, au fost aspru criticați de Robert Turcescu, în interviul pentru DCNews, după alegerile lor în urma asigurării locului din Parlamentul European. 

Atât Cristian Preda, cât și Siegfried Mureșan au plecat din PMP. Ei n-au scăpat de critica din partid. Robert Turcescu, acum și el candidat, face declarații dure.

”Ne pare rău că din cauza unei mizerii de decizii în legătură cu felul în care ai oameni în secții de votare, PMP nu poate avea, deși  a trimis doi europarlamentari în PE, dar, pentru că au fost din categoria: asta e, nu ne place PMP, zburăm, și dl Cristi Preda, și dl Siegfried Mureșan, mai ales după ce l-am propus de două ori la Cotroceni, ne-am dus cu el în băț că-l vrem ca variantă de prim-ministru, au ales să plece unul spre USR, celălalt spre PNL”, a spus Robert Turcescu, la interviurile DCNews. 

”E o chestiune de caracter... Să zicem că la Cristian Preda avea o istorie politică care putea să-ți ridice semne de întrebare, omul a fost mai pe colo, mai pe colo, mai și înainte de `89, asta-i viața, dar cu dl Siegfried Mureșan pe care PMP l-a scos din joben? Din păcate, performanța profesională a unor oameni politici nu este egală cu caracterul acestor oameni” a mai spus deputatul PMP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel