Cristian Popescu Piedone, după atacul lui Ciolacu: I-am luat costița din fasole
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Cristian Popescu Piedone i-a dat un răspuns premierul Marcel Ciolacu, cel care, în cadrul conferinței de presă pentru prezentarea medicului Cătălin Cîrstoiu drept candidat PSD - PNL la Primăria Capitalei, l-a atacat.

După ce Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la adresa lui Cristian Popescu Piedone, spunând că nu are perspective și nu e profesionist, primarul Sectorului 5 al Capitalei și de asemenea candidatul PU-SL la funcția de edil al Bucureștiului a avut o intervenție telefonică la Realitatea Plus unde i-a dat un răspuns pe măsură premierului.

„Când îți ia cineva costița din fasole ... e cam greu.“, a spus Cristian Popescu Piedone la câteva minute după atacul lui Marcel Ciolacu.

„M-a atacat direct că stau eu la masă. Domnule prim-ministru, dumneavoastră cum stați la masă? Dacă ne uităm la CV-urile noastre, școlile s-au terminat mai târziu decât în mod normal. Dumneavoastră sunteți prim-ministru, eu nu am voie să fiu primarul general al Capitalei? Care e problema?

Problema e că dumneavoastră sunteți într-o frecvență politicianistă în continuitatea multor alte partide care au mințit. La Primăria Capitalei, în afara perioadei Băsescu, au fost numai liberali și sociali-democrați din 1990. Unde este Bucureștiul?“, a spus Piedone.

„Eu am fost ospătar. Lumea zice că domnul premier avea treabă cu covrigul pe la Buzău. Întâi scoate-ți bârna din ochii tăi și pe urmă te iți la mine.“, a mai spus candidatul Partidului Umanist Social Liberal.

Despre medicul Cătălin Cîrstoiu, Cristian Popescu Piedone a spus că este un „candidat scos din joben, care a recunoscut că este un produs“.

„Cum adică un produs? Adică se vinde?“, s-a întrebat Cristian Popescu Piedone în intervenția la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel