Cristian Popescu Piedone, demonstrație pe scuter pe șantierele din Sectorul 5
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone a decis să inspecteze, pe scuter,  șantierele  de pe raza Sectorul 5 și să împartă apă muncitorilor.  

"Este ușor să dai dispoziții din confortul oferit de aerul condiționat și deseori uităm de cei care lucrează sub noi, de cei care se expun caniculei și intemperiilor, sub cerul liber, pentru a înfrumuseța și pentru a ridica acest sector, scrie Piedone pe Facebook.

"Am vrut să le arăt acestor oameni, care sunt baza tuturor schimbărilor ce se produc în prezent, că sunt alături de ei și că cineva se mai gândește și la nevoile lor. Așa că, am ieșit să stau de vorbă cu aceștia și să mă asigur că nu le lipsește nimic din ceea ce le este necesar pe o astfel de vreme.

Asta vreau să înțeleagă și directorii din cadrul Primăriei, că trebuie să fim alături de oamenii pe care îi avem în subordine și că trebuie să îi conducem prin propriul exemplu.

Așadar, astăzi, alături de echipa Primăriei, am împărțit apă, atât muncitorilor aflați la lucru cât și oamenilor care au fost nevoiți sa iasă din case, la orele amiezii.

Apa este sursa vieții, iar zile ca cea de astăzi, ne readuc aminte cât de valoroasă este această resursă, a cărei importantă o ignorăm în cea mai mare parte a timpului, pentru că o avem la dispoziție din belșug…cel puțin deocamdată", scrie Piedone pe Facebook..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel