Data publicării:

Cristian Popescu Piedone a spus când se întoarce la Primăria Sectorului 5 al Capitalei

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
Cristian Popescu Piedone a spus când se întoarce la Primăria Sectorului 5 al Capitalei / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Cristian Popescu Piedone a spus când se întoarce la Primăria Sectorului 5 al Capitalei / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Cristian Popescu Piedone a spus când se întoarce la muncă, la Primăria Sectorului 5 al Capitalei.

Cristian Popescu Piedone a spus la Antena 3 CNN că cel mai probabil se va întoarce la Primăria Sectorului 5 al Capitalei, luni, 26 iulie. Reîntoarcerea lui Piedone la serviciu vine după ce prefectul Capitalei a semnat ieri ordinul de repunere în funcție a acestuia.

"Cel mai probabil voi reveni la primărie luni", le-a spus Piedone reporterilor.

Abordat de jurnaliști în această dimineață, Cristian Popescu Piedone părea bine-dispus și mulțumit de faptul că a reușit să își câștige eliberarea și, implicit, funcția de primar. Piedone a putu fi văzut zâmbitor, făcând chiar și mai multe glume la cameră.

Potrivit sursei citate, este de așteptat ca tot săptămâna viitoare să aibă loc și o conferință de presă, dar și o primă ședință de Consiliu Local la Primăria Sectorului 5. 

Eliberarea lui Piedone

Reamintim că Piedone a ieşit din închisoare, miercuri, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul în casaţie pe care l-a formulat şi a dispus punerea acestuia în libertate.

"Am conştiinţa curată şi nu aveam cum să previn", a declarat Cristian Popescu Piedone, la ieşirea din penitenciar, despre incendiul de la Clubul Colectiv.

El a zis că nu a făcut altceva decât să aplice legile existente şi nu este vina sa dacă acestea nu au fost formulate corect.

Întrebat dacă revine la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a zis: „Cu siguranţă da, dacă n-au făcut alegeri, ce să fac? (...) Plugu-n brazdă şi la treabă".

"Am spus Înaltei Curţi de Casaţie, la ultimul meu cuvânt, că mai sus de această treaptă a Justiţiei din România există decât Dumnezeu. La Dumnezeu eu m-am rugat să audă rugile mele în a face dreptate şi a deschide ochii judecătorilor dacă sunt judecători drepţi", a declarat Piedone. 

Nu va cere despăgubiri morale pentru timpul petrecut în închisoare, a spus Piedone.

"Voi fi repus în funcţie, voi conduce sectorul, mă voi gândi ce am de făcut în viitor, dar a mă bate cu trecutul îmi ard prezentul", a mai zis Piedone. Întrebat dacă are ceva să le transmită familiilor celor decedaţi la Colectiv, Cristian Popescu-Piedone a spus că le înţelege furia. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel