Cristian Popescu Piedone a comandat 100 de mici la un restaurant. Bucătarul a rămas uimit
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a adus aminte de un moment amuzant din viaţa sa, într-un interviu pentru Antena 3 CNN. 

"Am fost cu un personaj, nu ştiu dacă avea 60 kg cu tot cu bocanci, la restaurant. Era un turc din Constanţa, Selim. L-am întrebat câţi mici mâncăm. El a zis că mănâncă 3. Ospătarul era lângă noi. I-am zis să aducă 100 de mici. M-a întrebat dacă mai aştept pe cineva. 

I-am zis că nu mai aşteptăm pe nimeni. A mai întrebat o dată dacă sigur 100 de mici. I-am zis că da, 100 de mici. Şi să nu uite să pună şi vreo 4-5 porţii de cartofi prăjiţi lângă, şi nişte salată în două boluri mari. M-a întrebat iar dacă mai aştept pe cineva. "Nu, nu mai aştept pe nimeni, mi-e foame. Care e problema?", i-am spus. S-a dus la bucătărie şi a spus comanda, 100 de mici. Cu vreo trei ore mai târziu, trebuia să vină un grup de israelieni, care trebuiau să mănânce şi mici. Bucătarul a crezut că face ospătarul mişto de el, că nu au venit ăia atât de devreme. A întrebat apoi dacă micii sunt pentru pachet. I s-a spus că nu, că la masă. Şi a întrebat câţi sunt la masă. Doi, zice ospătarul. 

A fost spectacol, când au ieşit micii. Toată bucătăria făcea galerie, să se uite cum mâncam. Am mâncat vreo 95 de mici, într-adevăr, în decurs de aproape 45 de minute", a declarat Cristian Popescu Piedone la Antena 3. 

CITEŞTE ŞI Cristian Popescu Piedone: Demisia mea nu are nicio legătură cu susținerea partidului pentru Gabriela Firea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel