CRISTIAN CIOACĂ, CONDAMNAT. Mama Elodiei e dezamăgită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CRISTIAN CIOACĂ, CONDAMNAT. Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, a comentat, miercuri, vestea conform căreia CRISTIAN CIOACĂ a fost CONDAMNAT la o pedeapsă de 15 ani şi 8 luni de închisoare.

Vezi și: Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în dosarul Elodia Ghinescu

CRISTIAN CIOACĂ, CONDAMNAT. Emilia Ghinescu este de părere că pedeapsa primită de CRISTIAN CIOACĂ este una foarte uşoară și nu înțelege de ce i-a fost schimbată încadrarea acestuia.

”Mi-a omorât fiica şi i-a batjocorit cadavrul. Merita o pedeapsă mult mai mare. Mi-am pierdut copilul din cauza lui. A fost totul premeditat, merita o pedeapsă pe viaţă sau cel puţin 25 de ani de închisoare. A vrut să o omoare cu două-trei zile înainte, dar nu i-a reuşit”, a declarat Emilia Ghinescu, potrivit Mediafax.

”Nu avea cum această instanţă să dea sentinţa pentru lovituri cauzatoare de moarte. E total greşit. Cine le-a dat lor acest drept? Nu avea nimeni de unde să ştie că e aşa sau e aşa”, a adăugat mama Elodiei Ghinescu.

În ceea ce priveşte despăgubirile civile, Emilia Ghinescu, care a solicitat în instanţă cinci milioane de euro, a spus: ”Nu există nicio sumă care să reprezinte viaţa fiicei mele”.

Citește și: Cioacă, CONDAMNAT. Avocata familiei Ghinescu, revoltată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel