CRISTIAN CIOACĂ, condamnat. Ce se va întâmpla cu fiul acestuia
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 18 iun 2014, 17:50
WhatsApp
CRISTIAN CIOACĂ a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu. După această decizie se va lua o măsură și legată de fiul acestuia, în vârstă de 9 ani.

"Eu sunt total nemulțumită și profund dezamăgită de soluţia acestor magistraţi. 15 ani de închisoare este ca și cum nu ar fi existat nicio pedeapsă pentru Cioacă. Este o persoană tânără şi va ieşi relativ repede. Au schimbat încadrarea juridică în lovituri cauzatoare de moarte şi i-au dat un spor pentru profanarea de morminte. Cioacă va ieși relativ repede din închisoare, dar Elodia nu se va întoarce niciodată", a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Citește și: Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în dosarul Elodia Ghinescu

Întrebată ce se va întâmpla că băiatul Elodiei, avocata familiei Ghinescu a declarat că în cazul copilului se va lua o hotărâre după această condamnare.

"Pentru copil va trebui să se ia o măsură specială. Prin decizia instanţei de fond a fost decăzut din drepturile părintești. Acum, copilul stă cu sora tatălui. Este o măsură specială, temporară, dar prin această sentință, pentru că Cioacă i-a omorât mama, este normal să fie decăzut din drepturile părinteşti şi atunci urmează ca familia Ghinescu să demareze procedurile legale", a mai spus avocata.

Citește și: Cioacă, CONDAMNAT. Avocata familiei Ghinescu, revoltată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?