Data publicării:

Cristian Barbu explică dispariția ”generalului Armageddon”. "S-a pus în funcțiune prinderea trădătorilor și pedepsirea lor"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Cristian Barbu explică dispariția ”generalului Armageddon”. "S-a pus în funcțiune prinderea trădătorilor și pedepsirea lor" / Foto: Antena 3 CNN
Cristian Barbu explică dispariția ”generalului Armageddon”. "S-a pus în funcțiune prinderea trădătorilor și pedepsirea lor" / Foto: Antena 3 CNN
Generalul Cristian Barbu a vorbit despre dispariția generalului rus Serghei Surovikin, numit și "generalul Armageddon".

Serghei Surovikin, ”generalul Armageddon” ar fi fost arestat în Rusia și s-ar afla acum într-un centru de detenție. Generalul Cristian Barbu a fost întrebat la Antena 3 ce înseamnă, de fapt, acest lucru, mai ales că nu este singurul general rus care ar fi dispărut, și Valeri Gherasimov, șeful Statului Major al Forțelor Armate ale Rusiei, nu ar mai fi fost văzut de la rebeliunea Wagner.

"Înseamnă că s-a pus în funcțiune ceea ce de fapt și de drept auzeam de la Putin în urmă cu câteva zile: prinderea trădătorilor și pedepsirea lor. Și, a început, probabil, cu cel plauzibil în acest moment ca fiind trădătorul din regiunea Rostov-pe-Don. El avea în subordine această regiune și bineînțeles, nu a făcut ceea ce trebuia să facă, adică să ia o atitudine clară, fermă, militărească, conform fișei postului pentru a opri ceea ce a însemnat pentru Rusia căderea celui mai mare oraș din toate timpurile în mâna unei acțiuni de tip rebeliune.

Cu alte cuvinte, acest general care nu e clar dacă e chiar Armageddon, dar pare mai degrabă băutor de votcă non-stop, a fost prieten cu Prigojin încă din perioada Siria, ei au colaborat acolo atât pe parte militară, să nu uităm că acest grup Wagner l-a ajutat atâta timp cât a fost șeful operațiunii militare din Siria, cât și pe partea de finanțe, Wagner asigura hrănirea trupelor militare ruse din Siria.

VEZI ȘI: Unde a dispărut Serghei Surovikin, ”generalul Armageddon”. De trei zile, nu a mai fost în contact cu familia

"Nici Gherasimov nu a mai fost văzut"

Iată că această prietenie  a fost dată pe față și nu în ultimul rând, să știți că acest general tindea să îi ia locul lui Gherasimov și avea o poziție ușor politică. haideți să zicem ușor pentru că nu ar fi vrut să devină chiar președintele Rusiei, deși există zvonuri și în acest sens. Iată că lucrurile au fost cusute cu ață albă și în sensul unor militari și nu ne așteptam la acest lucru în acest fel, ținând cont că Prigojin nu a fost militar, dar uite că a avut o influență mare și asupra militarilor, și chiar de rang superior.

Nici Gherasimov nu a mai fost văzut. A fost văzut Șoigu, dar nu a fost însoțit de Gherasimov și nici rapoartele oficiale militare ale Federației Ruse nu specifică nimic de câteva zile bune, deci aproape două săptămâni. Bănuiesc că ori este într-o zonă în care s-ar putea să fie indisponibil din punct de vedere al sănătății sau al stării sale fizice, sau, așa cum este procedura armată uneori, s-ar putea să fie retras, vom afla în curând ce se întâmplă, de fapt , acolo", a spus generalul Cristian Barbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel