Cristi Săpunaru a îngropat-o pe Rapid la Iaşi. Poli s-a impus cu 3-1
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură video
Captură video
Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului, şi-a asumat înfrângerea cu Poli Iaşi, prima din 2024 pentru FC Rapid după cinci victorii consecutive. 

Dacă în prima repriză nu s-a înscris deloc, repriza secundă a adus ceva mai mult spectacol, dar şi modificări pe tabelă. Ermal Krasniqi a deschis scorul pentru Rapid, după o fază la care Burmaz nu a reuşit să controleze balonul. Bettaieb a egalat rapid, la o fază la care Cristian Săpunaru a dat pe lângă minge şi l-a lăsat pe Buş singur cu Aioani. Acesta a driblat portarul şi a pasat, iar Bettaieb a înscris simplu. 

În minutul 87, Roman a înscris pentru Poli Iaşi, care a avut şi un gol anulat pe motiv de offside. Verificarea VAR a fost cea care a dus la anularea golului. În al patrulea minut de prelungiri, Harrison a marcat şi el, după o fază spectaculoasă a ieşenilor, şi a consfinţit o victorie clară pentru echipa antrenată de Leo Grozavu. 

Rapid Bucureşti a ratat şansa de a se apropia de FCSB. Roş-albaştrii joacă duminică, pe Arena Naţională, cu FC Botoşani, şi se pot distanţa la 10 puncte în fruntea clasamentului. Rapid a picat pe locul al treilea în clasament. Pe locul doi a urcat CFR Cluj, care a învins Dinamo cu 4-0 într-un meci disputat vineri. 

VEZI DECLARAŢIA LUI SĂPUNARU PE DC SPORT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel