Cristi Preda le răspunde lui Lăzăroiu și Funeriu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Europarlamentarul PMP, Cristian Preda, le-a răspuns fondatorului FMP, Sebastian Lăzăroiu, și candidatului PMP la alegerile parțiale în Timișoara, Daniel Funeriu. 

Potrivit unui interviu acordat ziare.com, Cristian Preda i-a răspuns lui Sebastian Lăzăroiu. Fostul consilier prezidențial a criticat PMP, subliniind că ar putea să devină un partid irelevant. El a pus scorul de la europarlamentare pe "gafele penibile de campanie". 

Cristian Preda i-a răspuns: "Regret că am dezamăgit prin performanță- care mie mi se pare foarte bună- oameni foarte fideli proiectului PMP, precum Lăzăroiu și Funeriu. Mai mult decât atât nu vreau să spun". 

VEZI și: Lăzăroiu ridiculizează PMP din cauza lui Funeriu

Întrebat despre diferența din Timișoara, unde PMP a luat 11% la europarlamentare și Daniel Funeriu a luat 18% la alegerile parțiale, europarlamentarul PMP a spus că Funeriu "e un candidat foarte bun" și că s-ar fi bucurat să intre în Parlamentul European. Cât despre lipsa lui Funeriu de pe lista pentru PE, Cristi Preda spune: "E o situație pe care o regret enorm. Îl felicit pentru scorul de la Timișoara, după cum regret că acest scor l-a plasat doar al treilea, după candidatul PSD și PDL".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel