Data publicării:

Cristi Chivu sudează în continuare ţigările, deşi a promis că se lasă. Vezi foto

Autor: DCNews Team | Categorie: Sport
WhatsApp

Cristi Chivu (30 de ani), fundaşul lui Internazionale Milano, a fost surprins de paprazzi  fumând în timp ce conducea. Chivu a promis că renunţă la acest viciu înainte să se nască prima sa fetiţă, Natalia (2 ani), dar nu s-a lăsat nici după ce a venit pe lume şi a doua, Anastasia (9 luni).

În august 2007, Victor Piţurcă, selecţionerul României în acea perioadă, dezvăluia într-o emisiune TV: "I-am spus lui Chivu să lase ţigările. Fumează ca un şarpe". Un an mai târziu, când a aflat că va deveni tătic, fostul căpitan al echipei naţionale anunţa că va renunţa la fumat după naşterea fetiţei sale. Natalia a venit pe lume pe 12 februarie 2009 şi, teoretic, în acel moment, Cristi a stins ultima ţigară. Doar teoretic, pentru că, pe 2 iulie 2010, fotoreporterii Libertăţii l-au surprins pe căpitan cu ţigara în gură, în timp ce se relaxa în staţiunea Mamaia, alături de soţia sa, Adelina, care era deja însărcinată pentru a doua oară, şi de fiica sa, Natalia, informează

Timpul a trecut, s-a născut şi Anastasia, iar Chivu "sudează" în continuare ţigările, viciu care afectează sănătatea şi capacitatea de efort a oricui, mai ales a sportivilor de performanţă. Incapabil să renunţe la fumat, lui Cristi i-a fost infinit mai uşor să abandoneze echipa naţională, invocând faptul că nu mai face faţă pe mai multe fronturi. Cum era de aşteptat, Chivu a trecut sub tăcere, în scrisoarea de adio adresată suporterilor României pe 21 mai, faptul că forma fizică i-a fost afectată, pe lângă vârstă şi accidentările suferite de-a lungul carierei, şi de tutun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel