Cristi Balaj și-a anunțat retragerea din arbitraj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Unul dintre cei mai longevivi arbitrii din fotbalul românesc, Cristi Balaj, și-a anunțat retragerea din arbitraj.

Centralul din Baia Mare, în vârstă de 45 de ani, și-a anunțat retragerea pe Facebook. Astfel, partida dintre Gaz Metan și Astra Giurgiu, va fi ultima arbitrată de Cristi Balaj.

”Mă uit la această foaie de ceva timp şi nu ştiu cum să încep. Era mai uşor cu foile de joc! Mă uit şi nu îmi vine să cred că azi e ziua. ZIUA în care voi purta pentru ultima oară ecusonul de arbitru. Sună greşit ecuson, este parte din mine deja. Cum să te desparţi de o parte din tine?! Îmi iau fluierul şi intru: ultimele 90 de minute cu prietenul meu de mână. Îl am din anul 2008. A fost mereu acolo, la succese și eșecuri, la bine şi mai puţin bine. La Steaua-Dinamo, în Champions League, în toată lumea”, a transmis Cristi Balaj.

Totodată, centralul a ținut să mulțumească familiei, tuturor colaboratorilor de la CCA, FRF și LPF, jucătorilor, jurnaliștilor, dar mai ales ”suporterului de România”. Cristi Balaj a adăugat că ”relaţia noastră (nr. cu suporterii) nu a fost una de iubire, dar unde în lumea asta există cineva care îl place pe arbitru?! Dar a fost una de fair play şi pentru asta îţi mulţumesc. Am remarcat că stadioanele sunt din ce în ce mai goale și îmi pare sincer rău că te las și eu singur, dragă suporter! Dar nu îţi pierde speranţa. Şi mai ales iubirea pentru fotbal.

În final, Balaj a ținut să precizeze că ”povestea mea cu fotbalul nu se încheie azi”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel