Cristescu: Biden l-a felicitat pe Iohannis. Nu am vazut condoleanțe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Radu Cristescu, membru PMP, a transmis un mesaj după moartea lui Beau Biden, fiul vicepreședintele SUA, Joe Biden.

Cu acest prilej trist, Radu Cristescu a semnalat un lucru care îl privește pe Klaus Iohannis. Deși Joe Biden i-a transmis mesaje lui Klaus Iohannis atât în momente frumoase, cât și în momente grele, acum, în aceste momente grele, președintele României nu i-a transmis condoleanțe.

"SUA, Joe Biden, un mare prieten al României!

Beau Biden, procuror general al statului Delaware, a vizitat România in 2012, cand a participat la o conferința pe teme de anticorupție "Recuperarea sumelor de bani este uneori la fel de importantă ca trimiterea la închisoare a infractorilor pentru ca distruge mecanismul de funcționare a organizației din interior si elimina veniturile obținute "spunea el în 2012.

Contrar tuturor uzanțelor de minimă diplomație, nu am văzut până la aceasta oră vreo scrisoare de condoleanțe din partea Prim Ministrului și a Președintelui României, transmisă familiei Biden.

As vrea sa îi reamintesc Președintelui Iohannis că Vicepreședintele Joe Biden l-a sunat după alegerile din Noiembrie felicitându-l, iar in Decembrie a transmis condoleanțe pentru accidentul de elicopter de la Mamaia.

Pe aceasta cale, as vrea să transmit sincere condoleanțe Americii și familiei Biden pentru pierderea suferită", a fost mesajul lui Radu Cristescu.

Luptă grea din cauza cancerului

Joseph R. „Beau" Biden III, fost procuror general în Delaware şi fiul cel mare al vicepreşedintelui american Joe Biden, a murit la vârsta de 46 de ani din cauza cancerului la creier. Beau Biden, în vârstă de 46 de ani, a fost procuror general în Delaware. El a urmat, începând cu prima parte a acestei luni, un tratament în la Centrul Medical al Armatei Walter Reed, în apropiere de Washington.

VEZI ȘI: Iohannis, sunat de vicepreședintele SUA, Joe Biden

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel