Cristale vindecătoare. Cum să le folosești în avantajul tău
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
În funcție de proprietățile lor, cristalele trebuie plasate în anumite camere pentru a beneficia de efectele lor pozitive.

Deși nu există studii științifice care să demonstreze capacitatea vindecătoare a cristalelor, se spune despre acestea că au cu adevărat efecte benefice. Fie că este efectul placebo sau nu, este o variantă de luat în calcul.   

Ametist

Acest cristal elimină neliniștea, grijile și te ajută să fii mulțumit de tine și de viața ta. Pune-l pe birou pentru a elimina stresul. De asemenea, îndepărtează energiile negative și te ajută să te conectezi cu latura ta spirituală.

Cuarț transparent

Cunoscut ca un cristal vindecător, cuarțul transparent absoarbe și amplifică intențiile pozitive și poate fi folosit pentru vindecare, dar și pentru canalizarea dorințelor.

Carneol

Carneolul este un cristal care aduce noroc, succes, prosperitate și bucurie de viață. Oferă o stare de bine și te ajută să treci mai ușor peste problemele cu care te confrunți. Este un cristal deosebit de benefic pentru cei care se simt lipsiți de energie și motivație.

Cuarț roz

Cuarțul roz simbolizează iubirea și armonia. Poate fi folosit pentru a atrage iubirea sau pentru a elimina dificultățile dintr-o relație. Puterea lui vindecătoare te încurajează să-ți deschizi inima, potrivit eva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel